Povezane vesti

„Udarao me je stolicom, pekao peglom i ubadao nožem. Gazio me je po telu i skakao mi po leđima...“: Potresno svedočenje…

„Udarao me je stolicom, pekao peglom i ubadao nožem. Gazio me je po telu i skakao mi po leđima...“: Potresno svedočenje…

Večernje novosti 06.03.2020
Ivana Filipović o zlostavljanju koje je pretrpela od Đorđa Lackovića. Svedočila o mučenju iz posebne sobe Višeg suda. PO stanu je tražio motku, govoreći da će naći nešto da me premlati. Udarao me je kuhinjskom stolicom, pekao me je peglom po ruci i… »
Svedočenje u Novom Sadu: “Pekao me peglom po ruci, ubadao nožem”

Svedočenje u Novom Sadu: “Pekao me peglom po ruci, ubadao nožem”

Dnevnik 06.03.2020
Na jučerašnjem suđenju Đorđu Lackoviću (24) iz Klenja, kod Šapca, optuženom da je pretukao devojku u stanu na novosadskoj Podbari, juče je, u svojstvu „posebnog oštećenog svedoka”, svedočila I. F. (23) u posebnoj prostoriji Višeg suda za snimanjem zvuka… »
Zverski masakrirao devojku satima! Ivana Filipović: Vrištala sam od bolova dok me je pekao peglom

Zverski masakrirao devojku satima! Ivana Filipović: Vrištala sam od bolova dok me je pekao peglom

Kurir 06.03.2020
Užasno mučenje Ivana Filipović ispričala je da ju je Đorđe Lacković gazio i ubadao nožem. Ivana Filipović (23), koju je 12. marta 2019. tadašnji momak Đorđe Lacković (24) zverski pretukao u stanu u Novom Sadu, svedočila je juče u Osnovnom sudu, i to iz… »
"Ubo me je nožem, tražio je motku da me prebije, Gazio me po: Leđima..." Ivana, nad kojom se dečko Đorđe brutalno iživljavao…

"Ubo me je nožem, tražio je motku da me prebije, Gazio me po: Leđima..." Ivana, nad kojom se dečko Đorđe brutalno iživljavao…

Blic 05.03.2020
"Ubo me je najvećim kuhinjskim nožem u predelu natkolenice. Tražio je i motku po stanu da me njom bije. Govorio je: "Naći ću nešto da te premlatim!" Gazio me je, naizmenično po leđima i prstima, šutirao kad bi se savila da zaštitim zube i lice..." Ovo je… »

Vesti dana »