Povezane vesti
EPS nije na prodaju
RTS 06.03.2020
Srbija je ponovo pokrenula projekat gradnje termoelektrane "Kolubara B" započet još osamdesetih godina prošlog veka. Sporazum o gradnji bloka snage 350 megavata EPS je potpisao sa kineskom kompanijom "Pauerčajna". A ministar energetike poručuje: EPS… »
Pola veka od početka rada TENT A; Antić: Nema prodaje EPS-a
Dnevnik 06.03.2020
OBRENOVAC: U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu danas je obeleženo pola veka od puštanja u rad "TENT A" kojoj su prisustvovali ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, direktor EPS-a Milorad Grčić, predsednik sindikata JP EPS Milan… »
Sporazum o nastavku izgradnje "Kolubare B"
RTS 06.03.2020
Sporazum o saradnji za izgradnju Termoelektrane "Kolubara B" u Kaleniću potpisali su u Obrenovcu direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i direktor kineske kompanije "Pauerčajna" Jang Bo. Procenjena vrednost investicije 380 miliona evra. Srbija… »
Sporazum EPS i Powerchina o nastavku izgradnje "Kolubare B"
Dnevnik 06.03.2020
OBRENOVAC: Preliminarni sporazum o saradnji za izgradnju Termoelektrane "Kolubara B" u Kaleniću potpisali su danas u Obrenovcu direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić i direktor kineske kompanije "Powerchina" Jang Bo, a procenjena vrednost… »
Vesti dana »
Roditelji prepričali trenutke užasa u Zagrebu: "Videla sam na podu učionice dete, bojala sam se onog najgoreg"
Telegraf pre 3 satajoš 82 povezane
Veliki broj srednjoškolaca na ulicama Novog Sada daje podršku studentima
Al Jazeera pre 6 satijoš 44 povezane
Vlada odlučila: Zimski raspust počinje u utorak, 24. decembra u celoj Srbiji
Blic pre 2 minutajoš 65 povezanih
Željko Obradović kratak nakon poraza partizana od Efesa: „Žao mi je mojih igrača“ (video)
Hot sport pre 3 minutajoš 52 povezane
Kiša će preći u sneg! Najnovije upozorenje RHMZ, ovi delovi Srbije prvi na udaru
Mondo pre 10 satijoš 23 povezane