Povezane vesti
"Bilo je jako emotivno": Vesna Dedić dala otkaz na RTS-u!
Telegraf 06.03.2020
- RTS ostaje moja kuća zauvek. I dalje mislim da kada se kaže RTS gledaoci će pre pomisliti na mene nego na one koje poslednje četiri godine vode ovu kuću - rekla je Vesna Dedić za Telegraf JETSET. Vesna Dedić (52), voditeljka i autorka emisije "… »
Vesna Dedić dala otkaz na RTS nakon 30 godina rada
N1 Info 06.03.2020
Vesna Dedić, dugodišnja autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", dala je otkaz na Radio-televiziji Srbije nakon 30 godina rada na ovoj televiziji. Kako prenosi nova.rs, Dedić je imala svoju autorsku emisiju "Balkanskom ulicom" kroz koju je… »
Vesna Dedić dala otkaz na RTS-u
Radio 021 06.03.2020
Vesna Dedić, autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom", dala je otkaz na Radio-televiziji Srbije. RTS je saopštio da će se emisija "Balkanskom ulicom" emitovati na Prvom programu RTS-a do sredine aprila. Kako je navedeno u saopštenju koje je… »
"Biću odlična kelnerica": Oglasila se Vesna Dedić nakon otkaza na RTS-u, ovo je glavni razlog odlaska
Blic 06.03.2020
Radio-televizija Srbije danas je saopštila da Vesna Dedić neće više voditi emisiju "Balkanskom ulicom", kao i to da se cela emisija skida sa programske šeme u aprilu. Kako su oni istakli, voditeljka je inicirala da se sporazumno raskine ugovor sa RTS-om… »
Vesti dana »
Nis: ima rekordne količine sirove nafte, osigurano 350.000 tona do 1. jula: Održan sastanak s rukovodstvom
Blic pre 30 minutajoš 67 povezanih
Treći dan male mature – objavljena rešenja testova iz izabranih predmeta
RTS pre 20 minutajoš 53 povezane
Forum pravnika Srbije pozdravio mišljenje Venecijanske komisije kojim se priznaju rezultati Srbije
RTV pre 55 minutajoš 30 povezanih
Obrni, okreni – Renar je na kraju „banuo“ na Svetsko prvenstvo!
Sputnik pre 20 minutajoš 106 povezanih
U Želji se raduju posle paklenog žreba: "Sjajna prilika da učimo i rastemo kao klub"
Sportske.net pre 5 minutajoš 60 povezanih