Повезане вести

"Иван је сада добро, има још само кашаљ": Мајка Србина оболелог од корона вируса на крузеру “Велика принцеза”

"Иван је сада добро, има још само кашаљ": Мајка Србина оболелог од корона вируса на крузеру “Велика принцеза”

Вечерње новости 08.03.2020
Она још увек нема никакве информације да ли ће, можда, са крузера да буде пребачен на копно, у неку болницу. ИВАН је сада добро. Од тегоба које изазива корона вирус код њега је присутан још само кашаљ. Немамо никакве… »
Америчком крузеру са зараженима одобрено пристајање у Оукланду

Америчком крузеру са зараженима одобрено пристајање у Оукланду

Нови магазин 08.03.2020
Америчком крузеру "Велика Принцеза" (Гранд Принцесс) који је био изолован код Сан Франциска због 21 случаја корона вируса, дозвољено је да пристане у Оукланду на северу Калифорније, саопштила је синоћ компанија која је власник… »
Држављанин Србије заражен корона вирусом на крузеру код Сан Франциска осећа се добро

Држављанин Србије заражен корона вирусом на крузеру код Сан Франциска осећа се добро

Данас 08.03.2020
Држављанин Србије који је заражен корона вирусом на крузеру „Велика принзеца“ код Сан Франциска у САД рекао је да се осећа добро, да кашље, али да нема температуру, преноси данас Радио-телевизија Србије (РТС). Иван Софронијевић… »
Не зна ни да ли ће стићи на хемотерапију: Жена оболела од канцера заробљена у изолацији на крузеру: Веома је узнемирујуће…

Не зна ни да ли ће стићи на хемотерапију: Жена оболела од канцера заробљена у изолацији на крузеру: Веома је узнемирујуће…

Блиц 07.03.2020
Амерички потпредседник Мајк Пенс изјавио је да је 21 особа на крузеру "Гранд принцес", којем није дозвољен улазак у залив Сан Франциско, позитивна на корона вирус, те да ће брод бити упућен у "некомерцијални" део луке где ће сви… »
Ово је Иван (29) из Ваљева који је заражен корона вирусом: Изолован сам, али не знам шта ће бити даље, шеф је мислио да…

Ово је Иван (29) из Ваљева који је заражен корона вирусом: Изолован сам, али не знам шта ће бити даље, шеф је мислио да…

Вечерње новости 07.03.2020
Код Сан Франциска, на крузеру "Велика принцеза", на којем има 3.400 путника и чланова посаде, потврђено је да је 21 особа заражена коронавирусом. Код Сан Франциска, на крузеру "Велика принцеза", на којем има 3.400 путника и… »
Корона вирус: Држављанин Србије међу зараженима на крузеру код Сан Франциска

Корона вирус: Држављанин Србије међу зараженима на крузеру код Сан Франциска

Данас 07.03.2020
На крузеру Велика принцеза код Сан Франциска, на којем је 3.400 путника и чланова посаде, потврђено је да је 21 особа заражена корона вирусом, а међу њима и један држављанин Србије, пренела је Радио-телевизија Србије (РТС). На… »
Још један држављанин Србије заражен коронавирусом

Још један држављанин Србије заражен коронавирусом

Вечерње новости 07.03.2020
На крузеру "Велика принцеза" код Сан Франциска, на којем је 3.400 путника и чланова посаде, потврђено је да је 21 особа заражена коронавирусом. На крузеру "Велика принцеза" код Сан Франциска, на којем је 3.400 путника и чланова… »

Вести дана »