Povezane vesti
Preminula Zdenka Vučković, prva dečja jugoslovenska pop zvezda
RTS 08.03.2020
Svi koji su kao deca pevali pesmu „Tata kupi mi auto“, sigurno se sećaju i Zdenke Vučković koja u duetu sa Ivom Robićem otpevala ovu pesmu na Opatijskom festivalu 1958. godine. Na profilu na „Fejsbuku“ Zdenke Vučković danas je objavljena vest da je… »
Preminula pevačica Zdenka Vučković
Večernje novosti 08.03.2020
Nakon kratke i teške bolesti, preminula je poznata hrvatska pevačica Zdenka Vučković. Nakon kratke i teške bolesti, preminula je poznata hrvatska pevačica Zdenka Vučković. Kako prenosi portal "24 sata", smrt pevačice potvrdio je Ronald Braus, njen… »
VIDEO: Preminula Zdenka Vučković; Sa Ivom Robićem pevala "Tata kupi mi auto"
Radio 021 08.03.2020
Pevačica Zdenka Vučković koja je pevala čuveni hit "Moja mala djevojčica" preminula je u subotu u 78. godini. Informacija je objavljena na njenom Fejsbuk profilu. "Javljamo vam tužnu vest da nas je juče, nakon kratke i teške bolesti, napustila Zdenka… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 222 povezane

Crno-beli bez dvojice povređenih, Blagojević najavio ''hrabar, drzak i pametan Partizan'', uz dva puta ponovljeni apel navijačima!
Sportske.net pre 38 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 30 povezanih

Autonomija Univerziteta pod znakom pitanja: Koliko su ugroženi fakulteti nakon intervencije policije?
Insajder pre 13 minutajoš 23 povezane