Povezane vesti
Preminula Zdenka Vučković, prva dečja jugoslovenska pop zvezda
RTS 08.03.2020
Svi koji su kao deca pevali pesmu „Tata kupi mi auto“, sigurno se sećaju i Zdenke Vučković koja u duetu sa Ivom Robićem otpevala ovu pesmu na Opatijskom festivalu 1958. godine. Na profilu na „Fejsbuku“ Zdenke Vučković danas je objavljena… »
Preminula pevačica Zdenka Vučković
Večernje novosti 08.03.2020
Nakon kratke i teške bolesti, preminula je poznata hrvatska pevačica Zdenka Vučković. Nakon kratke i teške bolesti, preminula je poznata hrvatska pevačica Zdenka Vučković. Kako prenosi portal "24 sata", smrt pevačice potvrdio je Ronald Braus… »
VIDEO: Preminula Zdenka Vučković; Sa Ivom Robićem pevala "Tata kupi mi auto"
Radio 021 08.03.2020
Pevačica Zdenka Vučković koja je pevala čuveni hit "Moja mala djevojčica" preminula je u subotu u 78. godini. Informacija je objavljena na njenom Fejsbuk profilu. "Javljamo vam tužnu vest da nas je juče, nakon kratke i teške bolesti, napustila… »
Vesti dana »

Studenti blokirali raskrsnice kod Vukovog spomenika i u Zemunu: Grupa niških studenata i maturanata krenula pešice iz Svilajnca za Beograd (foto)
Blic pre 13 minutajoš 25 povezanih

Nenadić o umanjenim platama prosvetara: Novac ne može biti preusmeren bez budžetske rezerve
Danas pre 1 satjoš 22 povezane

Stiže nagla promena vremena, pljuštaće kiša, a u ovim mestima i sneg! Detaljna prognoza do kraja marta: Jedan datum je ključan
Kurir pre 43 minutajoš 18 povezanih

"U trgovini, kao i u hokeju, mi ćemo ih pobediti": Ovo je novi kanadski premijer, odmah napao Ameriku i Trampa
Mondo pre 2 satajoš 17 povezanih

"Evropa je diktatura, Rumunija pod tiranijom": Oglasio se Đorđesku nakon što mu je poništena kandidatura: Ako se ovo desi...
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih