Povezane vesti
Gradonačelnik Novog Sada čestitao Dan žena
RTV 08.03.2020
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je svim Novosađankama Međunarodni dan žena, 8. Mart. Kako je istakao, Srbija je jaka onoliko koliko su joj žene snažne. "Onoliko koliko ste vi snažne, uspešne i sigurne, toliko je… »
Vučević čestitao damama praznik: "Koliko ste vi snažne i sigurne, toliko je Srbija jaka"
Blic 08.03.2020
Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Novosađankama i svim drugim damama praznik - 8. mart. - Drage moje dame, drage naše Novosađanke, onoliko koliko ste vi snažne, uspešne i sigurne, toliko je Srbija jaka… »
"I Srbija je ženskog roda!" Najlepša čestitka za sve dame stiže sa Petrovaradina (foto/video)
Srbija danas 08.03.2020
Međunarodni dan žena se obeležava od 1909. godine. Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Novsađankama i svim drugim damama praznik - 8. mart. - Drage moje dame, drage naše Novosađanke, onoliko koliko ste vi… »
Miloš Vučević: Drage dame, za sve ono što činite za celo društvo, hoćemo da vam vratimo ljubavlju i poštovanjem (video)
Kurir 08.03.2020
Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Novsađankama i svim drugim damama praznik - 8. mart. - Drage moje dame, drage naše Novosađanke, onoliko koliko ste vi snažne, uspešne i sigurne, toliko je Srbija jaka… »
Vesti dana »

Puštena sva tri studenta privedena u Nišu, Vučić zapretio otkazima u policiji i tužilaštvu (UŽIVO)
Novi magazin pre 2 satajoš 62 povezane

Pušteni na slobodu studenti niškog Univerziteta uhapšeni sinoć posle protesta
Beta pre 7 satijoš 18 povezanih

Niški studenti saopštili da je uhapšen Arsen Milosavljević sa Medicinskog fakulteta
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Ovo je porodica koja je stradala u strašnom napadu Rusije: Ono što je pronađeno ispod ruševina slama srce (foto/video)
Kurir pre 7 satijoš 18 povezanih