Povezane vesti
Južni vetar: Publika voli Baću jer je prijatelj i veliki Srbin! (video)
Mondo 09.03.2020
Miodrag Radonjić o svom liku kriminalca u hit filmu i seriji! Miodrag Radonjić o svom liku kriminalca u hit filmu i seriji! Glumac Miodrag Radonjić pričao je za "Kurir" o ulozi Baće, kriminalca iz filma i serije "Južni vetar". "Nisam imao nekog… »
Miodrag Radonjić o ulozi u hit seriji i filmu Južni vetar: Kriminalci kao Baća mojim drugovima su skidali patike
Kurir 09.03.2020
Ulice U detinjstvu sam imao neposredna iskustva sa osobama iz tog miljea. Živeo sam na Konjarniku, koji je tada bio predgrađe Beograda. Miodrag Radonjić srca publike osvojio je ulogom kriminalca Baće u filmu i nastavku serije „Južni vetar“. Mladi… »
Vesti dana »
BLOG: Vatromet za studente na ulazu u Staru Pazovu, dočekuju ih građani i poljoprivrednici na traktorima
N1 Info pre 12 minutajoš 47 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 2 satajoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 4 satijoš 51 povezana
Oh bože, da li ste videli to?“ Hronologija tragedije u Vašingtonu: Kako su se sudarili putnički avion i vojni helikopter
Nova pre 1 satjoš 53 povezane
U Tužilaštvu u Beogradu završena saslušanja studenata FDU koji su napadnuti prošlog novembra
Beta pre 1 satjoš 33 povezane