Povezane vesti

Rukometaši Srbije protiv Slovenije u baražu za SP

Dnevnik 09.03.2020
BEČ: Rukometna reprezentacija Srbije igraće sa selekcijom Slovenije u baražu za Svetsko prvenstvo 2021 u Egiptu, odlučeno je žrebom u Beču. "Orlovi" će se u dva meča u junu nameriti četvrtu reprezentaciju Evrope sa šampionata završenog u… »

Rukometaši dobili protivnika u baražu za Svetsko prvenstvo, da li je moglo teže?

Sportske.net 09.03.2020
U pitanju je četvrta selekcija Evrope. Rukometna reprezentacija Srbije igraće sa selekcijom Slovenije u baražu za Svetsko prvenstvo 2021 u Egiptu, odlučeno je žrebom u Beču. "Orlovi" će se u dva meča u junu nameriti na trenutno četvrtu… »

Rukometaši protiv Slovenije u baražu za Svetsko prvenstvo

B92 09.03.2020
Rukometna reprezentacija Srbije igraće sa selekcijom Slovenije u baražu za Svetsko prvenstvo 2021 u Egiptu, odlučeno je žrebom u Beču. "Orlovi" će se u dva meča u junu nameriti četvrtu reprezentaciju Evrope sa šampionata završenog u januaru… »

Srbija protiv Slovenije za mesto na Svetskom prvenstvu

N1 Info 09.03.2020
Rukometna reprezentacija Srbije u baražu za Svetsko prvenstvo za rivala je dobila Sloveniju. U ponedeljak je u Beču održan žreb za mečeve baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u rukometu koje će 2021. godine biti održano u Egiptu. Srbija će za… »

Srbija dobija Španca za selektora: Tu sam sve da saslušam

B92 09.03.2020
Rukometna reprezentacija Srbije i dalje nema selektora od odlaska Nenada Peruničića. Legendarni Perun podneo je ostavku posle debakla na Evropskom prvenstvu i sva tri poraza u Gracu - od Belorusije, Crne Gore i Hrvatske. Glavni kandidat je Španac David… »

Srbija spremna za selektora stranca: Dejvis pregovarao sa ljudima iz RSS

Mondo 09.03.2020
Nekadašnji reprezentativac Španije, sada trener Vesprema, kandidat je za klupu "orlova" Nekadašnji reprezentativac Španije, sada trener Vesprema, kandidat je za klupu "orlova" Nenad Peruničić je pre nešto više od dve nedelje podneo ostavku na… »

"Istina je, razgovarao sam sa srpskim: Savezom!" Konačno se oglasio španski trener koji je kandidat za klupu "orlova"

Blic sport 09.03.2020
Nakon reči Davida Dejvisa, scenario po kojem Španac preuzima poziciju selektora rukometne reprezentacije Srbije deluje sve realnije. Reprezntacija je bez selektora od januara nakon što je zbog lošeg rezultata na Evropskom prvenstvu podneo ostavku… »

Dejvis: Tačno je, kandidat sam za selektora Srbije

Mozzart sport 09.03.2020
Španac iz Vesprema najbliži klupi Orlova. Muška rukometna reprezentacija Srbije je trenutno bez selektora. Nenad Peruničić je podneo ostavku posle velikog neuspeha na minulom Evropskom prvenstvu i u toku je potraga za novim strategom, za nekim ko bi… »

Vesti dana »