Povezane vesti
Svedočenje bicikliste: "Video sam ih na nasipu. Muškarac je nosio maskirne pantalone i crnu jaknu"
Telegraf 09.03.2020
"Kasnije sam saznao da je na tom mestu gde sam video da oni silaze, podignuta spomen-ploča Jeleni Marjanović" U Palati pravde, pred Višim sudom u Beogradu, danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo svoje supruge Jelene… »
Nastavljeno saslušanje svedoka u slučaju ubijene Jelene Marijanović
IndeksOnline 09.03.2020
BEOGRAD – Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka, među kojima je bila i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović… »
"Videćeš ti kad se udaš!": Sestra ubijene pevačice o životu kod Marjanovića
Mondo 09.03.2020
Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine u Borči, nastavljeno je pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka. Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. godine u… »
Sestra pevačice uplašena pred sudijom: "Bila sam ljuta na Jelenu što trpi pritisak u kući i ćuti"
Telegraf 09.03.2020
- Kada sam joj rekla zašto nekad ne kaže nekome nešto, ona mi je rekla "videćeš kad se budeš udala" - ispričala je Teodora. Teodora Krsmanović svedočila je danas u Palati pravde na suđenju za ubistvo njene sestre Jelene Marjanović. Za ovo ubistvo koje se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih
Iran odbacio najnoviji predlog za prekid vatre, razgovori se navodno nastavljaju
Serbian News Media pre 12 minutajoš 47 povezanih
Prvi put posle pola veka čovečanstvo večeras probija granicu nemogućeg! Pogledajte šta će videti NASA posada dok Mesec "gasi" Sunce
Blic pre 16 minutajoš 33 povezane
Tramp upravo izdao najbrutalniju pretnju: "Cela zemlja može biti zbrisana za jednu noć i to može biti sutra uveče" (video)
Večernje novosti pre 26 minutajoš 19 povezanih