Povezane vesti
Stanje obolelog od korona virusa blago poboljšano
NoviSad.com 09.03.2020
Novi Sad - Pacijent oboleo od koronavirusa koji se od subote leči u Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine je u stabilnom stanju, rekla je na konferenciji za medije upravnica Klinike za infektivne bolesti prof. dr Vesna Turkulov i… »
KCV: Stanje pacijenta zaraženog korona virusom stabilno i u blagom poboljšanju
Moj Novi Sad 09.03.2020
Stanje 43-godišnjeg pacijenta iz Bačke Topole obolelog od korona virusa, stabilno je i u blagom poboljšanju u odnosu na prethodni dan, rekla je upravnica Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine, prof. dr Vesna Turkulov. Ona je navela… »
Stanje zaraženog koronavirusom stabilno
RTV 09.03.2020
NOVI SAD - Stanje 43-godišnjeg muškarca iz Bačke Topole, jedinog zaraženog koronavirusom u Srbiji je stabilno, potvrdila je za RTV upravnica Klinike za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine, Vesna Turkulov. Kako navodi, stanje mu se blago… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uprava Beogradskog univerziteta danas odgovara Vučiću, zakazan protest u Kragujevcu: „Ako jedan od nas dobije otkaz, svi ćemo da damo otkaz“
Nova pre 20 minutajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 25 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane
Ponovo sudar autobusa u Zemunu: Tri osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi
Vreme pre 1 satjoš 21 povezana