Повезане вести
„Пушио сам само кад сам пио, а пио сам по цео дан“
Вести онлине 10.03.2020
Бивши бразилски фудбалер Сисињо открио је занимљиве детаље из своје своје каријере. Он је у својој колумни у једним бразилским новинама открио „да се борио са алкохолизмом скоро 20 година“. – Почео сам да пијем са 13, 14… »
Пакао иза велике сцене, бивши ас Реала и Роме у канџама порока! Све је почело са првим пићем, али једна жена променила је све!…
Спортске.нет 10.03.2020
Срећом, најтежи период за њега сада је прошлост, али је уједно и велика опомена многим другима. ''Почео сам да пијем са 13 или 14 година, када сам отишао у Ботафого Рибеирао Прето. Рекли су ми да је пиво добро и пио сам. Све је… »
"Пушио сам само док пијем, али пио сам сваки дан": Емотивна исповест члана Реалових Галактикоса како је прошао пут од врха до…
Вечерње новости 10.03.2020
Некадашњи фудбалер Реал Мадрида и Роме, Сисињо открио је да има проблем са алкохолизмом, као и да су му лекари рекли да ће умрети ако не престане да пије. Некадашњи фудбалер Реал Мадрида и Роме, Сисињо открио је да има… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних

Преврнуо се аутобус са радницима на путу Сремска Митровица - Јарак, две особе погинуле, око 80 повређених
РТВ пре 3 минутајош 75 повезаних

Стојковић: Била ми је част и привилегија, остајем уз тим, земљу и наш народ
Спортски журнал пре 3 минутајош 43 повезане

Џон Болтон се предао: Бивши Трампов оптужен због поступања са тајним информацијама
Телеграф пре 2 сатајош 24 повезане