Povezane vesti
„Pušio sam samo kad sam pio, a pio sam po ceo dan“
Vesti online 10.03.2020
Bivši brazilski fudbaler Sisinjo otkrio je zanimljive detalje iz svoje svoje karijere. On je u svojoj kolumni u jednim brazilskim novinama otkrio „da se borio sa alkoholizmom skoro 20 godina“. – Počeo sam da pijem sa 13, 14 godina, kada sam otišao u… »
Pakao iza velike scene, bivši as Reala i Rome u kandžama poroka! Sve je počelo sa prvim pićem, ali jedna žena promenila je sve!…
Sportske.net 10.03.2020
Srećom, najteži period za njega sada je prošlost, ali je ujedno i velika opomena mnogim drugima. ''Počeo sam da pijem sa 13 ili 14 godina, kada sam otišao u Botafogo Ribeirao Preto. Rekli su mi da je pivo dobro i pio sam. Sve je počelo s prvim pićem i… »
"Pušio sam samo dok pijem, ali pio sam svaki dan": Emotivna ispovest člana Realovih Galaktikosa kako je prošao put od vrha do…
Večernje novosti 10.03.2020
Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Rome, Sisinjo otkrio je da ima problem sa alkoholizmom, kao i da su mu lekari rekli da će umreti ako ne prestane da pije. Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Rome, Sisinjo otkrio je da ima problem sa alkoholizmom, kao i… »
Vesti dana »
RHMZ: Do kraja sedmice toplo i nestabilno vreme, pa pad temperature
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih
Studenti u kampanji na biciklima, zašto je zvaničnik Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 33 minutajoš 24 povezane
Karni u EP pozdravlja želju EU da Kanada postane pridružena članica: Zajedno jači
Beta pre 3 minutajoš 47 povezanih
Nova pomoć Vlade Srbije za Grad Beograd od skoro milijardu dinara
Biznis.rs pre 42 minutajoš 20 povezanih
Rusija izvela nove napade na Ukrajinu, pošto je Predstavnički dom SAD usvojio predlog o sankcijama Moskvi
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 19 povezanih