Povezane vesti
“Dečko me je pretukao zbog ljubomore!” Kaća Živković pretrpela nasilje!
Svet & Skandal 10.03.2020
Kaća Živković stalno trpi pritisak porodice da se što pre uda, ali njene koleginice kažu da će to teško ići pošto je jako probirljiva i oprezna. Priča se da trenutno ima vezu sa jakim i moćnim muškarcem kog krije od javnosti i sa kojim putuje na… »
Karleuša najavljuje SAHRANU estrade! O njenoj objavi BRUJI region! (VIDEO)
Pevačica Jelena Karleuša je ovih dana u žiži javnosti pretežno zbog suđenja i rasprava sa drugim javnim ličnostima, među kojima je i Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović. Sloba Radanović uhvatio devojku sa drugim! “Mnogo sam se razočarao!” Mirko Šijan… »
Siniša Kulić u šoku zbog Miljaninog i Zolinog pomirenja! Uopšte mu nije dobro!
Miljana Kulić je pogazila svoju reč i pomirila se sa Lazarom Čolićem Zolom, kog njeni roditelji ne mogu očima da vide. Siniša Kulić se oglasio i evo šta je rekao za njihovo pomirenje. Sloba Radanović uhvatio devojku sa drugim! “Mnogo sam se razočarao!”… »
Jelena Pešić i Janjuš u šemi?! Iznajmljivali stan na dan, sve prštalo od strasti!
Jelena Pešić i Marko Janjušević navodno kriju od javnosti i ostalih zadrugara da su imali s*ks šemu i da su odlepili jedno za drugim. Sloba Radanović uhvatio devojku sa drugim! “Mnogo sam se razočarao!” Mirko Šijan posmatrao s*ks Karića i Mine Vrbaški… »
Sloba Radanović uhvatio devojku sa drugim! “Mnogo sam se razočarao!”
Sloba Radanović prisetio se mlađih dana pa otkrio da je “pre sedam-osam godina bio Kazanova”, ali da se zbog prve devojke s kojom je bio u ozbiljnoj vezi veoma razočarao u ljubav. Naime, ona mu je rekla da je na treningu, a zapravo se našla s drugim… »
Mirko Šijan posmatrao s*ks Karića i Mine Vrbaški! Pijani nisu marili za publiku!
Ova kratkotrajna afera desila se pre oko tri godine u letnjem periodu. Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, poznat je po organizovanju žurki na bazenu svoje kuće u Surčinu, kojima prisustvuje veliki broj njemu dragih ljudi, a njegov parti obiluje… »
Rekorderka: Dala pola miliona evra za stan! (video)
Mondo 10.03.2020
Pevačica Lepa Brena je, za razliku od svojih kolega koji su pokupovali stanove u Beogradu na vodi, častila sebe sa DVA stana. Pevačica Lepa Brena je, za razliku od svojih kolega koji su pokupovali stanove u Beogradu na vodi, častila sebe sa DVA stana… »
Sloba video devojku kako se ljubi sa drugim: "Nisam hteo da pravim scenu, ali sam se mnogo razočarao"
Blic 09.03.2020
Slobodan Radanović prisetio se mlađih dana, pa otkrio da je "pre sedam-osam godina bio Kazanova", ali da se zbog prve devojke sa kojom je bio u ozbiljnoj vezi veoma razočarao u ljubav. Naime, ona mu je rekla da je na treningu, a zapravo se našla s… »
Vesti dana »
Jovo Bakić na skupu u Nišu: Svaki zulumćar odgovaraće po zakonu
Radio 021 pre 45 minutajoš 19 povezanih
'Vreme je da Ukrajina dobije novog predsednika', kaže Tramp posle kritika Zelenskog
Radio 021 pre 45 minutajoš 20 povezanih