Повезане вести
Председник Европског парламента у самоизолацији након боравка у Италији
Н1 Инфо 10.03.2020
Председник Европског парламента, Италијан Давид Сасоли, одлучио је да своју дужност 14 дана обавља од куће пошто је у Италији боравио протеклог викенда. "Прошлог викенда сам био у Италији... одлучио сам да из предострожности… »
Због корона вируса председник Европског парламента у самизолацији
Данас 10.03.2020
Председник Европског парламента (ЕП), Италијан Давид Сасоли, одлучио је да своју дужност 14 дана обавља од куће пошто је у Италији боравио протеклог викенда. „Прошлог викенда сам био у Италији… одлучио сам да из предострожности… »
Предсједник Европског парламента у самоизолацији
Слободна Европа 10.03.2020
Председник Европског парламента Давид Сассоли је саопштио да је одлучио да у наредних 14 дана буде у кућном карантину у Бриселу, зато што је провео претходни викенд у родној Италији. "Парламент ц́е наставити да ради на вршењу… »
Председник ЕП у самоизолацији после пута у Италију
Дневник 10.03.2020
БРИСЕЛ: Председник Европског парламента Давид Сасоли саопштио је данас да се, из предострожности, налази у самоизолацији у својој кући у Бриселу, пошто је путовао у Италију. "Парламент ће наставити да ради на вршењу својих… »
Вести дана »
Изложба "100 година од обнове Његошеве капеле" отворена у Краљевском двору: Присуствовао и принц Александар Карађорђевић
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Италија одлучила да испоручи Немачкој осумњиченог за диверзију гасовода Северни ток 1 и 2
Данас пре 4 сатијош 1 повезана