Povezane vesti
Predsednik Evropskog parlamenta u samoizolaciji nakon boravka u Italiji
N1 Info 10.03.2020
Predsednik Evropskog parlamenta, Italijan David Sasoli, odlučio je da svoju dužnost 14 dana obavlja od kuće pošto je u Italiji boravio proteklog vikenda. "Prošlog vikenda sam bio u Italiji... odlučio sam da iz predostrožnosti vršim funkciju predsednika… »
Zbog korona virusa predsednik Evropskog parlamenta u samizolaciji
Danas 10.03.2020
Predsednik Evropskog parlamenta (EP), Italijan David Sasoli, odlučio je da svoju dužnost 14 dana obavlja od kuće pošto je u Italiji boravio proteklog vikenda. „Prošlog vikenda sam bio u Italiji… odlučio sam da iz predostrožnosti vršim funkciju… »
Predsjednik Evropskog parlamenta u samoizolaciji
Slobodna Evropa 10.03.2020
Predsednik Evropskog parlamenta David Sassoli je saopštio da je odlučio da u narednih 14 dana bude u kućnom karantinu u Briselu, zato što je proveo prethodni vikend u rodnoj Italiji. "Parlament će nastaviti da radi na vršenju svojih dužnosti. Nijedan… »
Predsednik EP u samoizolaciji posle puta u Italiju
Dnevnik 10.03.2020
BRISEL: Predsednik Evropskog parlamenta David Sasoli saopštio je danas da se, iz predostrožnosti, nalazi u samoizolaciji u svojoj kući u Briselu, pošto je putovao u Italiju. "Parlament će nastaviti da radi na vršenju svojih dužnosti. Nijedan virus ne… »
Vesti dana »
"Razgovarao sam sa Trampom" Netanjahu: Ukazao sam mu da Turska ni po koju cenu ne sme ovo da dobije
Večernje novosti pre 11 minutajoš 34 povezane
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
Danas pre 3 satajoš 39 povezanih