Povezane vesti
Zbog korona virusa predsednik Evropskog parlamenta u samizolaciji
Danas 10.03.2020
Predsednik Evropskog parlamenta (EP), Italijan David Sasoli, odlučio je da svoju dužnost 14 dana obavlja od kuće pošto je u Italiji boravio proteklog vikenda. „Prošlog vikenda sam bio u Italiji… odlučio sam da iz predostrožnosti vršim funkciju… »
Predsednik Evropskog parlamenta u samoizolaciji nakon boravka u Italiji
N1 Info 10.03.2020
Predsednik Evropskog parlamenta, Italijan David Sasoli, odlučio je da svoju dužnost 14 dana obavlja od kuće pošto je u Italiji boravio proteklog vikenda. "Prošlog vikenda sam bio u Italiji... odlučio sam da iz predostrožnosti vršim funkciju… »
Predsjednik Evropskog parlamenta u samoizolaciji
Slobodna Evropa 10.03.2020
Predsednik Evropskog parlamenta David Sassoli je saopštio da je odlučio da u narednih 14 dana bude u kućnom karantinu u Briselu, zato što je proveo prethodni vikend u rodnoj Italiji. "Parlament će nastaviti da radi na vršenju svojih dužnosti… »
Predsednik EP u samoizolaciji posle puta u Italiju
Dnevnik 10.03.2020
BRISEL: Predsednik Evropskog parlamenta David Sasoli saopštio je danas da se, iz predostrožnosti, nalazi u samoizolaciji u svojoj kući u Briselu, pošto je putovao u Italiju. "Parlament će nastaviti da radi na vršenju svojih dužnosti. Nijedan virus… »
Vesti dana »

„Nema straha, to je borba koja traje“: Studenti nastavili marš ka Beogradu (UŽIVO)
Novi magazin pre 3 satajoš 18 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 3 satajoš 8 povezanih

Ispaljen prvi hitac u transatlantskom trgovinskom ratu
Slobodna Evropa pre 20 minutajoš 50 povezanih