Повезане вести

Вукашинова Малина скрхана вешћу о смрти нашег глумца: Требало је да се видимо, али није дошао...

Вукашинова Малина скрхана вешћу о смрти нашег глумца: Требало је да се видимо, али није дошао...

Телеграф 10.03.2020
- Дивно смо сарађивали, а памтићу га као једног драгог колегу и сјајног глумца - каже нам Снежана. Глумац Десимир Станојевић преминуо је јутрос у свом стану у Београду у 70. години живота, а пубилика ће га највише памтити по… »
"Потресен сам, нисам: Способан..." Познати глумац, зет преминулог Десимира Станојевића, ван себе од туге, цела породица у…

"Потресен сам, нисам: Способан..." Познати глумац, зет преминулог Десимира Станојевића, ван себе од туге, цела породица у…

Блиц 10.03.2020
Поводом смрти глумца Десимира Станојевића, огласио се његов зет, позоришни глумац, Зоран Ћосић. Како каже, вест је задесила целу породицу и сви су у жалости. - Немам коментар, просто сам веома емотиван у овом тренутку и нисам… »
Цела породица завијена у црно! Десимир је супругу Наду ретко спомињао, али један детаљ није могао да сакрије

Цела породица завијена у црно! Десимир је супругу Наду ретко спомињао, али један детаљ није могао да сакрије

Курир 10.03.2020
Десимир Станојевић преминуо је јутрос у свом дому у Београду, у 69. години. Десимир има две ћерке Нину и Соњу. Нина је завршила Музичку академију у Новом Саду, док се Соња одлучила за ветерину. О његовом приватном животу мало… »
"Мој таст је два дана пред свадбу тражио да Нада дође кући у 9 увече": Десимир Станојевић је о супрузи ретко говорио, али…

"Мој таст је два дана пред свадбу тражио да Нада дође кући у 9 увече": Десимир Станојевић је о супрузи ретко говорио, али…

Блиц 10.03.2020
Десимир Станојевић преминуо је јутрос у свом дому у Београду, у 69. години живота. О његовом приватном животу мало се знало, али је глумац својевремено за медије испричао један детаљ о браку са супругом Надом. Биографију… »
Десимира је цела Србија знала као Вукашина Голубовића! А ево како је добио улогу у Срећним људима

Десимира је цела Србија знала као Вукашина Голубовића! А ево како је добио улогу у Срећним људима

Курир 10.03.2020
Десимир Станојевић, српски телевизијски и позоришни глумац, преминуо је данас у 70. години. Рођен је у Нишу, у чијем је позоришту играо 20 година, пре него што се преселио у Београд. У " Позоришту на Теразијама" игра више од 20… »
Отишао је још један глумац из срећних људи! Десимир Станојевић открио је тајну серије о којој се ћутало 30 годима

Отишао је још један глумац из срећних људи! Десимир Станојевић открио је тајну серије о којој се ћутало 30 годима

Курир 10.03.2020
Десимир Станојевић је пеминуо јутрос у 69. години у свом стану у Београду. Последњих година био је активан у позоришту, а најпознатији по улози у серији "Срећни људи". Он је у једном од последњих интервјуа говорио о малим… »
"Чекао сам десет дана, кувао сам се у себи": Како је баш Десимир Станојевић одабран да игра у "Срећним људима": Све је почело…

"Чекао сам десет дана, кувао сам се у себи": Како је баш Десимир Станојевић одабран да игра у "Срећним људима": Све је почело…

Блиц 10.03.2020
Глумац Десимир Станојевић преминуо је јутрос у свом стану у 69. години, тужну вест је за "Блиц" потврдио његов пријатељ, продуцент Оливер Пауновић. Најшира публика ипак га памти по улози у серији "Срећни људи", која је… »
"Господе боже спаси, не: Могу..." Глумица пала у очај кад је сазнала да је преминуо Десимир, није могла да дође себи

"Господе боже спаси, не: Могу..." Глумица пала у очај кад је сазнала да је преминуо Десимир, није могла да дође себи

Блиц 10.03.2020
Данас је преминуо глумац Десимир Станојевић преминуо у 69. години, а његове колеге не могу да верују да се оваква трагедија догодила. Глумица Снежана Савић која је са њим играла љубавницу Малину у серији "Срећни људи" каже да… »
"Не бих волео да ме памте по улози Вукашина Голубовића"

"Не бих волео да ме памте по улози Вукашина Голубовића"

Мондо 10.03.2020
Овако је говорио глумац Десимир Станојевић који је у серији играо главног јунака у серији "Срећни људи" Овако је говорио глумац Десимир Станојевић који је у серији играо главног јунака у серији "Срећни људи" Данас нас је, у 69… »

Вести дана »