Povezane vesti
"Od ovog trenutka prestajemo sa rukovanjem": Holandski premijer dao preporuku narodu, pa je odmah sam prekršio (video)
Blic 10.03.2020
Holandski premijer Mark Rute prekršio je sopstvenu preporuku o novim merama protiv širenja virusa korona samo nekoliko trenutaka nakon što ih je objavio javnosti. Rute je na današnjoj konferenciji za novinare pozvao državljane Holandije da prestanu… »
Premijer rekao da nema više rukovanja, pa sam prekršio pravilo: Svega nekoliko sekundi kasnije veselo pružio ruku!
Kurir 10.03.2020
Premijer Holandije Mark Rute pozvao je građane da prestanu da se rukuju, kako bi pomogli u borbi protiv koronavirusa, ali je odmah prekršio novo pravilo. Nakon obraćanja novinarima, Rute se okrenuo i entuzijastično stisnuo ruku Japa van Disela… »
Vesti dana »
Marinković: Pobedom Trampa na predsedničkim izborima Amerika bi se okrenula sebi
RTV pre 12 minutajoš 31 povezana
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTS pre 1 minutjoš 30 povezanih
VIDEO Jokić izvukao nemoguće, podigao tim iz nokauta i srušio Rajakovića: Domininatni tripl-dabl i „topljenje“ -11 za šest minuta
Nova pre 1 minutjoš 15 povezanih