Povezane vesti
Manekenka i žena srpskog fudbalera zažalila zbog korekcije nosa!
Mondo 10.03.2020
Sada nema nazad! Sada nema nazad! Srpska manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića, koja već godinama živi u Italiji, Jovana Đorđević odgovarala je na pitanja svojih Instagram pratilaca. Ona im je dala odgovor na trenutno najaktuelniu temu o… »
Italija u izolaciji zbog korona virusa, a žena srpskog fudbalera se oglasila odande: "na oprezu sam"
Blic 09.03.2020
Manekenka Jovana Đorđević, koja sa suprugom, fudbalerom Filipom Đorđevićem, i njihovo dvoje dece već dugo živi u Italiji, oglasila se povodom izolacije građana koju je ova država proglasila zbog korona virusa. - Ne znam šta da mislim, zbunjena sam… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara: Potvrđivanje mandata i izbor predsednika, protest ispred opštine
Euronews pre 42 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
N1 Info pre 5 satijoš 8 povezanih

„Praviš pare i dok ležiš“: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova i ovako je reklamira VIDEO
Nova pre 4 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 22 minutajoš 141 povezana

Skandalozan potez izvestioca EP za Srbiju: Picula čestitao „Oluju” fotografijom na kojoj drži oružje
Pravda pre 22 minutajoš 23 povezane