Повезане вести

"Имам импланте, боље да ме удариш, него гурнеш": Марко се вратио у Задругу након што су га претукли Драгана и Едо - ево како…

"Имам импланте, боље да ме удариш, него гурнеш": Марко се вратио у Задругу након што су га претукли Драгана и Едо - ево како…

Блиц 11.03.2020
Након што је Едис Фетић физички насрнуо на Марка Ђедовића, а Драгана Митар га одгурнула на под, он је одмах изведен из Задруге како би му била указана лекарска помоћ. Марко се јутрос вратио у "Задругу", а Јелена Пешић и Ермина… »
Едо и Драгана претукли марка! Напали га у вц, обезбеђење их једва раздвојило! Ђедовића извели из ријалитија (видео)

Едо и Драгана претукли марка! Напали га у вц, обезбеђење их једва раздвојило! Ђедовића извели из ријалитија (видео)

Курир 11.03.2020
Драгана Митар и Едис Едо Фетић су се посвађали са Марком Ђедовићем у тоалету, а Едо је изашао да се смири, па се вратио и насрнуо на новинара. Обезбеђење је улетело у кућу, а хаос се наставио у спаваћој соби. Док је обезбеђење… »
Едо и Драгана претукли Марка: Повређен изведен из "Задруге", општи хаос у ријалитију

Едо и Драгана претукли Марка: Повређен изведен из "Задруге", општи хаос у ријалитију

Блиц 11.03.2020
Едис Фетић синоћ је након журке у "Задрузи" насрнуо на Марка Ђедовића у купатилу. Едо и његова девојка Драгана Митар, која је раније била најбоља пријатељица са Марком, већ неко време нису у добрим односима са Ђедовићем будући… »

Вести дана »