Повезане вести

Луна Ђогани НАПЉУВАЛА ЕСТРАДУ! “Има и оних који звуче горе од мене а велике су ЗВЕЗДЕ!”

Луна Ђогани НАПЉУВАЛА ЕСТРАДУ! “Има и оних који звуче горе од мене а велике су ЗВЕЗДЕ!”

Свет & Скандал 11.03.2020
Луна Ђогани је пред повратак у “Задругу” за ХИТ Информер оголила душу и открила да је побожна, испричала је зашто је њен живот узбудљивији од шпанских серија, како реагује на прозивке да не зна да пева. НОВИ СТАР! Шок истина… »
Бренин стајлинг све изненадио, а о њеном ГЕСТУ ће се тек причати!

Бренин стајлинг све изненадио, а о њеном ГЕСТУ ће се тек причати!

Брена је стигла у црној комбинацији, панталонама и црном капуту, али је све изненадила кратком косом и минивалом. Певачица, коју смо навикли да гледамо у штиклама, сад је дошла у равним, црним чизмама које подсећају на рокерске… »
“Све време сам плакала, било је веома емотивно!” Александра Пријовић отворила душу након крштења наследника!

“Све време сам плакала, било је веома емотивно!” Александра Пријовић отворила душу након крштења наследника!

Данас су популарна певачица Александра Пријовић и Филип Живојиновић крситили сина Александра у крипти Храма Светог Саве. Њиховог сина су крстила два свештеника, а све је забележено дроном. НОВИ СТАР! Шок истина: Ана покушала да… »
Бивша задругарка у трци за главну награду – Најмлађа МИЛИЈАРДЕРКА на свету поклања ГУЦЦИ ТОРБЕ и 35.000 ДОЛАРА!

Бивша задругарка у трци за главну награду – Најмлађа МИЛИЈАРДЕРКА на свету поклања ГУЦЦИ ТОРБЕ и 35.000 ДОЛАРА!

Кајли се сликала са прескупим Гуцци торбама и коферчетом са новцем, у ком се налази тачно 35.000 долара, а испод слике на Инстаграму написала је и правила. НОВИ СТАР! Шок истина: Ана покушала да УВАЛИ БЕБУ Карићу! ЛУНА бајала… »
Боба се прекрстио чим је крочио у храм! Бренин стајлинг на крштењу малог Александра све изненадио (Курир ТВ)

Боба се прекрстио чим је крочио у храм! Бренин стајлинг на крштењу малог Александра све изненадио (Курир ТВ)

Курир 11.03.2020
Брена је стигла у црној комбинацији, панталонама и црним капутом, али је све изненадила кратком косом и минивалом. Певачица, коју смо навикли да гледамо у штиклама, сад је дошла у равним, црним чизмама које подсећају на рокерске… »
“Нисам ја твој С*КСИ РРРОБОТ!” Миљана запевала па се саплела и пољубила под! УРНЕБЕСАН СНИМАК!

“Нисам ја твој С*КСИ РРРОБОТ!” Миљана запевала па се саплела и пољубила под! УРНЕБЕСАН СНИМАК!

Синоћ је Велики шеф организовао у Задрузи још једну занимљиву журку у низу. Атмосферу до усијања довели су Мина Костић и Немања Николић, који су цело вече забављали задругаре. Хит вечери је био када се Миљана Кулић латила… »
Распламсале се СТРАСТИ у хотелу! Луна ПРАВИЛА БЕБУ са Марком док је Гаги тражио по имању?! (ВИДЕО)

Распламсале се СТРАСТИ у хотелу! Луна ПРАВИЛА БЕБУ са Марком док је Гаги тражио по имању?! (ВИДЕО)

Синоћ су Луна Ђогани и Марко Миљковић први пут након помирења гостовали у емисији “Амиџи шоу”. Водитељ Огњен Амиџић је као и сваког уторка припремио занимљиву игрицу са шкакљивим питањима. Уколико гост не жели да… »
Саво проговорио о СУКОБУ са Марком! Умешала се и ОНА па открила ово!

Саво проговорио о СУКОБУ са Марком! Умешала се и ОНА па открила ово!

Саво Перовић нашао се очи у очи са Луном Ђогани и Марком Миљковићем после скандала који је избио на Лунином рођендану, када је Марко бацио торту и отео микрофон Саву из руке. НОВИ СТАР! Шок истина: Ана покушала да УВАЛИ БЕБУ… »
Саво и Марко очи у очи: Лунин дечко и најбољи друг само што се нису посвађали усред емисије! Севају варнице!

Саво и Марко очи у очи: Лунин дечко и најбољи друг само што се нису посвађали усред емисије! Севају варнице!

Курир 11.03.2020
Саво Перовић нашао се очи у очи са Луном Ђогани и Марком Миљковићем после скандала који је избио на Лунином рођендану, када је Марко бацио торту и отео микрофон Саву из руке. Перовић је сада објаснио како се осећа. "Марко је… »

Вести дана »