Povezane vesti

Luna Đogani NAPLJUVALA ESTRADU! “Ima i onih koji zvuče gore od mene a velike su ZVEZDE!”

Luna Đogani NAPLJUVALA ESTRADU! “Ima i onih koji zvuče gore od mene a velike su ZVEZDE!”

Svet & Skandal 11.03.2020
Luna Đogani je pred povratak u “Zadrugu” za HIT Informer ogolila dušu i otkrila da je pobožna, ispričala je zašto je njen život uzbudljiviji od španskih serija, kako reaguje na prozivke da ne zna da peva. NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala… »
“Sve vreme sam plakala, bilo je veoma emotivno!” Aleksandra Prijović otvorila dušu nakon krštenja naslednika!

“Sve vreme sam plakala, bilo je veoma emotivno!” Aleksandra Prijović otvorila dušu nakon krštenja naslednika!

Danas su popularna pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović krsitili sina Aleksandra u kripti Hrama Svetog Save. Njihovog sina su krstila dva sveštenika, a sve je zabeleženo dronom. NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU… »
Brenin stajling sve iznenadio, a o njenom GESTU će se tek pričati!

Brenin stajling sve iznenadio, a o njenom GESTU će se tek pričati!

Brena je stigla u crnoj kombinaciji, pantalonama i crnom kaputu, ali je sve iznenadila kratkom kosom i minivalom. Pevačica, koju smo navikli da gledamo u štiklama, sad je došla u ravnim, crnim čizmama koje podsećaju na rokerske. NOVI STAR! Šok… »
Boba se prekrstio čim je kročio u hram! Brenin stajling na krštenju malog Aleksandra sve iznenadio (Kurir TV)

Boba se prekrstio čim je kročio u hram! Brenin stajling na krštenju malog Aleksandra sve iznenadio (Kurir TV)

Kurir 11.03.2020
Brena je stigla u crnoj kombinaciji, pantalonama i crnim kaputom, ali je sve iznenadila kratkom kosom i minivalom. Pevačica, koju smo navikli da gledamo u štiklama, sad je došla u ravnim, crnim čizmama koje podsećaju na rokerske. Prvo u Hram Svetog… »
Bivša zadrugarka u trci za glavnu nagradu – Najmlađa MILIJARDERKA na svetu poklanja GUCCI TORBE i 35.000 DOLARA!

Bivša zadrugarka u trci za glavnu nagradu – Najmlađa MILIJARDERKA na svetu poklanja GUCCI TORBE i 35.000 DOLARA!

Kajli se slikala sa preskupim Gucci torbama i koferčetom sa novcem, u kom se nalazi tačno 35.000 dolara, a ispod slike na Instagramu napisala je i pravila. NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške… »
“Nisam ja tvoj S*KSI RRROBOT!” Miljana zapevala pa se saplela i poljubila pod! URNEBESAN SNIMAK!

“Nisam ja tvoj S*KSI RRROBOT!” Miljana zapevala pa se saplela i poljubila pod! URNEBESAN SNIMAK!

Sinoć je Veliki šef organizovao u Zadruzi još jednu zanimljivu žurku u nizu. Atmosferu do usijanja doveli su Mina Kostić i Nemanja Nikolić, koji su celo veče zabavljali zadrugare. Hit večeri je bio kada se Miljana Kulić latila mikrofona i… »
Rasplamsale se STRASTI u hotelu! Luna PRAVILA BEBU sa Markom dok je Gagi tražio po imanju?! (VIDEO)

Rasplamsale se STRASTI u hotelu! Luna PRAVILA BEBU sa Markom dok je Gagi tražio po imanju?! (VIDEO)

Sinoć su Luna Đogani i Marko Miljković prvi put nakon pomirenja gostovali u emisiji “Amidži šou”. Voditelj Ognjen Amidžić je kao i svakog utorka pripremio zanimljivu igricu sa škakljivim pitanjima. Ukoliko gost ne želi da odgovori na pitanje… »
Savo progovorio o SUKOBU sa Markom! Umešala se i ONA pa otkrila ovo!

Savo progovorio o SUKOBU sa Markom! Umešala se i ONA pa otkrila ovo!

Savo Perović našao se oči u oči sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem posle skandala koji je izbio na Luninom rođendanu, kada je Marko bacio tortu i oteo mikrofon Savu iz ruke. NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala… »
Savo i Marko oči u oči: Lunin dečko i najbolji drug samo što se nisu posvađali usred emisije! Sevaju varnice!

Savo i Marko oči u oči: Lunin dečko i najbolji drug samo što se nisu posvađali usred emisije! Sevaju varnice!

Kurir 11.03.2020
Savo Perović našao se oči u oči sa Lunom Đogani i Markom Miljkovićem posle skandala koji je izbio na Luninom rođendanu, kada je Marko bacio tortu i oteo mikrofon Savu iz ruke. Perović je sada objasnio kako se oseća. "Marko je pogrešio, a ja… »

Vesti dana »