Povezane vesti
Deo Grbavice bez grejanja zbog havarije
Radio 021 11.03.2020
Deo Grbavice danas, 11. marta neće imati grejanje zbog havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Đorđa Servickog 1b. Od 11:30 časova bez grejanja će biti Đorđa Servickog, Bulevar cara Lazara 82-94 i Miše Dimitrijevića 63-73, 68-70. Normalizacija u… »
Havarija na toplovodu u Đorđa Servickog
Dnevnik 11.03.2020
Od 11.30 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Đorđa Servickog 16, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje za objekate u sledećim ulicama: Đorđa Servickog; Bulevar cara Lazara 82-94; Miše Dimitrijevića 63-73… »
Deo Grbavice bez grejanja zbog havarije
Moj Novi Sad 11.03.2020
JKP "Novosadska toplana" javlja... Danas, 11. marta, od 11.30 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Đorđa Servickog 16, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje za objekate u sledećim ulicama: • Đorđa Servickog… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 52 minutajoš 80 povezanih
Ukp u spektakularnoj akciji hapsio pripadnike "Balkanskog kartela"! Prilikom pretresa nađeno oružje, gomila novca, ali i skupoceni satovi (Video)
Kurir pre 23 minutajoš 49 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 47 minutajoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 47 minutajoš 25 povezanih