Povezane vesti
Za sada bez obustave nastave, pojačane higijenske mere u školama i vrtićima
Moj Novi Sad 11.03.2020
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je, povodom korona virusa u Srbiji da "relevantni pokazatelji ne ukazuju na potrebu obustave rada", a da se stanje u školama i vrtićima prati na dnevnom nivou. U poslednjem dopisu… »
Zašto nema sapuna u svim školama? (video)
Mondo 11.03.2020
Broj obolelih od korona virusa u Srbiji raste, a nadležna ministarstva su shodno tome dala preporuke i za zaposlene, ali pre svega za škole. Međutim, ovih dana roditelje muči što u školama "nema OSNOVNIH SREDSTAVA ZA HIGIJENU." I nadležni i… »
Preporuke školama i roditeljima povodom korona virusa
Subotica.com 11.03.2020
Zbog novonastale situacije u vezi sa korona virusom Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uputilo je posebne preporuke direktorima osnovnih i srednjih škola. Po jutrošnjim izveštajima u Srbiji je do sada potvrđeno 12 slučajeva infekcija… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana