Povezane vesti

Promenili sve poze: Miljana i Zola ne mogu da izdrže jedno bez drugog! Vrele scene! (video 18+)

Promenili sve poze: Miljana i Zola ne mogu da izdrže jedno bez drugog! Vrele scene! (video 18+)

Kurir 11.03.2020
Miljana Kulić pomirila se sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a već ne mogu da izdrže jedno bez drugog. Njih dvoje su usred dana imali "vrelu akciju" ispod pokrivača i nisu se se osvrtali na kamere. Zadruga 3 - Još jedna žestoka akcija Miljane i Zole, treći… »
Život joj je visio o koncu! Zorica ispričala Tarinu tužnu sudbinu, pa pravdala čupanje: Maja ju je provocirala danima!

Život joj je visio o koncu! Zorica ispričala Tarinu tužnu sudbinu, pa pravdala čupanje: Maja ju je provocirala danima!

Kurir 11.03.2020
Tara Simov je tokom današnjeg popodneva nasrnula na Maju Marinković koja ju je provocirala u garderoberu. Zorica Marković je bila zatečena ovom situacijom, ali je odmah istakla da je Maja danima provocirala Taru i da zadrugarka to više nije mogla da… »
Diskvalifikacija?! Tara iščupala pola kose maji! Vrištala od bolova! Povredila joj i ruk, a kad je video Janjuš poludeo!

Diskvalifikacija?! Tara iščupala pola kose maji! Vrištala od bolova! Povredila joj i ruk, a kad je video Janjuš poludeo!

Kurir 11.03.2020
Tara Simov napala je Maju, a obezbeđenje je jedva uspelo da ih razdvoji. "Ništa joj nisam uradila, Vidi šta mi je uradila, Dobićeš diskvalifikaciju, šta mi je uradila. Pogledaj šta mi je uradila", plakala je Maja i žalila se Janjušu, tvrdeći da joj ništa… »

Vesti dana »

Vreme danas: Sunčano uz porast temperature

Vreme danas: Sunčano uz porast temperature

Vesti online pre 7 minutajoš 22 povezane
Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

N1 Info pre 17 minutajoš 16 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Euronews pre 22 minutajoš 9 povezanih