Povezane vesti

Promenili sve poze: Miljana i Zola ne mogu da izdrže jedno bez drugog! Vrele scene! (video 18+)

Promenili sve poze: Miljana i Zola ne mogu da izdrže jedno bez drugog! Vrele scene! (video 18+)

Kurir 11.03.2020
Miljana Kulić pomirila se sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a već ne mogu da izdrže jedno bez drugog. Njih dvoje su usred dana imali "vrelu akciju" ispod pokrivača i nisu se se osvrtali na kamere. Zadruga 3 - Još jedna žestoka akcija Miljane i… »
Diskvalifikacija?! Tara iščupala pola kose maji! Vrištala od bolova! Povredila joj i ruk, a kad je video Janjuš poludeo!

Diskvalifikacija?! Tara iščupala pola kose maji! Vrištala od bolova! Povredila joj i ruk, a kad je video Janjuš poludeo!

Kurir 11.03.2020
Tara Simov napala je Maju, a obezbeđenje je jedva uspelo da ih razdvoji. "Ništa joj nisam uradila, Vidi šta mi je uradila, Dobićeš diskvalifikaciju, šta mi je uradila. Pogledaj šta mi je uradila", plakala je Maja i žalila se Janjušu, tvrdeći da… »
Život joj je visio o koncu! Zorica ispričala Tarinu tužnu sudbinu, pa pravdala čupanje: Maja ju je provocirala danima!

Život joj je visio o koncu! Zorica ispričala Tarinu tužnu sudbinu, pa pravdala čupanje: Maja ju je provocirala danima!

Kurir 11.03.2020
Tara Simov je tokom današnjeg popodneva nasrnula na Maju Marinković koja ju je provocirala u garderoberu. Zorica Marković je bila zatečena ovom situacijom, ali je odmah istakla da je Maja danima provocirala Taru i da zadrugarka to više nije mogla da… »

Vesti dana »