Povezane vesti
Zaev ne vidi mogućnost da izbori u Makedoniji budu odloženi
Politika 12.03.2020
SKOPLjE – Lider vladajućeg SDSM i doskorašnji premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da ne vidi mogućnost da izbori u toj zemlji budu odloženi zbog koronavirusa i ocenio da takva odluka ne bi bila dobra. Zaev je, uoči današnjeg sastanka… »
Zaev ne vidi mogućnost da izbori budu odloženi zbog koronavirusa: Takva odluka ne bi bila dobra
Kurir 12.03.2020
Lider vladajućeg SDSM i doskorašnji premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da ne vidi mogućnost da izbori u toj zemlji budu odloženi zbog koronavirusa i ocenio da takva odluka ne bi bila dobra. Zaev je, uoči današnjeg sastanka premijera… »
Vesti dana »

Terza video ćerkinu sliku pa zaplakao: Pomenuo i Milicu Veličković: Najbitnije mi je da s njom popravim odnos!
Kurir pre 12 minutajoš 30 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 4 satijoš 5 povezanih

Jedva stoji na nogama Matorin otac se direktno obratio Stefani Grujić, zbog jedne reči u studiju nastao muk
Alo pre 4 satijoš 4 povezane