Повезане вести
Бивши учесник Задруге у карантину због корона вируса!
Мондо 12.03.2020
Огласио се путем Инстаграма. Огласио се путем Инстаграма. Филип Мијатов, дисквалификовани учесник Задруге, огласио се путем Инстаграм сторија и рекао да се налази у карантину због актуелног корона вируса. Он се овим путем извинио… »
"Недељу дана нисам знао да имам корону, не пуштају ме из карантина": Бивши задругар се заразио у Италији, открива све о…
Блиц 12.03.2020
Бивши задругар Филип Мијатов данас се огласио на свом Инстаграм профилу и саопштио да пролази кроз агонију због корона вируса. - Извињавам се свима зато што се не јављам. У карантину сам због ЦОВИД19. Оздравио сам скроз, али ме… »
Дисквалификовани задругар у карантину?! Огласио се на Инстаграму и обавестио фанове да има корону?!
Курир 12.03.2020
Филип Мијатов, који је дисквалифокован у трећој сезовни Задруге, огласио се на Инстаграму и саопштио да је наводно завршио у карантину због коронавируса. "Извињавам се свима што се не јављам. У карантину сам због Цовид 19… »
Вести дана »

Две особе ухапшене у Смедереву због утаје пореза и фалсификовања службених исправа
РТС пре 24 сатајош 62 повезане

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 9 сатијош 21 повезана

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Узнемирујуће! Први снимак са места велике трагедије: Ево где је преминуо Дејан Миловановић
Курир пре 22 минутајош 83 повезане

Душан Влаховић направио чудо у Лиги шампиона: Дигао Јувентус из мртвих, стадион експлодирао у 96. минуту
Мондо пре 32 минутајош 24 повезане