Povezane vesti
Borel pisao Kurtiju o pregovorima: I Kosovo i Srbija moraju da ispune obaveze
Novi magazin 12.03.2020
Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borel je u pismu premijeru Kosova Aljbinu Kurtiju napisao da je njegova "lična posvećenost postizanju pune normalizacije odnosa sa Srbijom važan deo evropskog puta Kosova". U… »
Borel poučio Kurtiju: Potrebno potpuno ukidanje taksi
Večernje novosti 12.03.2020
Šef evropske diplomatije, Žozep Borel, poručio je premijeru privremenih prištinski institucija, Aljbinu Kurtiju, da je nastavak razgovora o dijalogu neophodan i hitan i da zahteva potpuno ukidanje taksi. Šef evropske diplomatije, Žozep Borel… »
Borelj poručio Kurtiju: Potrebno potpuno ukidanje taksi
RTS 12.03.2020
Visoki predstavnik EU Žozep Borelj zatražio je od kosovskog premijera Aljbina Kurtija potpuno uklanjanje takse na srpsku robu kako bi se nastavio dijalog Beograda i Prištine, istakavši da je zadovoljan što je Kurti odnos sa EU stavio kao svoj glavni… »
Borel pisao Kurtiju: I Kosovo i Srbija da ispune obaveze, Lajčaka za posrednika
N1 Info 12.03.2020
Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borel je u pismu premijeru Kosova Aljbinu Kurtiju napisao da je njegova "lična posvećenost postizanju pune normalizacije odnosa sa Srbijom važan deo evropskog puta Kosova". U… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Libanske vlasti: Jedna osoba ubijena, 17 ranjenih u izraelskoj vatri na jugu Libana
RTV pre 50 minutajoš 7 povezanih
Grenell o protestima u Srbiji: Ne podržavmo one koji nasilno preuzimaju vladine zgrade
Al Jazeera pre 19 minutajoš 5 povezanih