Povezane vesti

Da li je ovo iko očekivao? Evo šta je NBA liga rešila da uradi povodom nenormalnog ponašanja Gobera, zaraženog korona…

Da li je ovo iko očekivao? Evo šta je NBA liga rešila da uradi povodom nenormalnog ponašanja Gobera, zaraženog korona…

Sportal blic 13.03.2020
Centar košarkaškog kuba Juta Džez Rudi Gober, koji je bio prvi zaraženi igrač Covid-19 tipom korona virusa u najjačoj ligi sveta, usled čega je NBA obustavila takmičenje do daljnjeg, po svoj prilici - proći će bez kazne zbog neprihvatljivog… »
Gober posle neverovatne gluposti kojom je zarazio saigrača virusom korona: Izvinite, nemam izgovor

Gober posle neverovatne gluposti kojom je zarazio saigrača virusom korona: Izvinite, nemam izgovor

Večernje novosti 12.03.2020
Želim javno da se izvinim ljudima koje sam možda ugrozio. Nisam imao ideju u tom trenutku da sam inficiran. Bio sam nemaran i nemam izgovor", napisao je Gober na društvenim mrežama. Francuski košarkaš iz NBA ekipe Juta Rudi Gober izvinio se danas za… »
"Sramota me je! Izvinite svi koje sam ugrozio!" Posle ludačkog ponašanja kao zaraženi korona virusom, Gober se javno pokajao…

"Sramota me je! Izvinite svi koje sam ugrozio!" Posle ludačkog ponašanja kao zaraženi korona virusom, Gober se javno pokajao…

Sportal blic 12.03.2020
Centar košarkaškog kuba Juta Džez Rudi Gober, koji je prvi zaraženi igrač Covid-19 tipom korona virusa u najjačoj ligi sveta, usled čega je NBA obustavila takmičenje do daljnjeg, pokajao se javno zbog neprihvatljivog ponašanja kome je pribegao i… »

Vesti dana »