Повезане вести

Да ли је ово ико очекивао? Ево шта је НБА лига решила да уради поводом ненормалног понашања Гобера, зараженог корона вирусом…

Да ли је ово ико очекивао? Ево шта је НБА лига решила да уради поводом ненормалног понашања Гобера, зараженог корона вирусом…

Спортал блиц 13.03.2020
Центар кошаркашког куба Јута Џез Руди Гобер, који је био први заражени играч Цовид-19 типом корона вируса у најјачој лиги света, услед чега је НБА обуставила такмичење до даљњег, по свој прилици - проћи ће без казне због… »
Гобер после невероватне глупости којом је заразио саиграча вирусом корона: Извините, немам изговор

Гобер после невероватне глупости којом је заразио саиграча вирусом корона: Извините, немам изговор

Вечерње новости 12.03.2020
Желим јавно да се извиним људима које сам можда угрозио. Нисам имао идеју у том тренутку да сам инфициран. Био сам немаран и немам изговор", написао је Гобер на друштвеним мрежама. Француски кошаркаш из НБА екипе Јута Руди Гобер… »
"Срамота ме је! Извините сви које сам угрозио!" После лудачког понашања као заражени корона вирусом, Гобер се јавно покајао и…

"Срамота ме је! Извините сви које сам угрозио!" После лудачког понашања као заражени корона вирусом, Гобер се јавно покајао и…

Спортал блиц 12.03.2020
Центар кошаркашког куба Јута Џез Руди Гобер, који је први заражени играч Цовид-19 типом корона вируса у најјачој лиги света, услед чега је НБА обуставила такмичење до даљњег, покајао се јавно због неприхватљивог понашања… »

Вести дана »