Povezane vesti

U Srbiji 31 slučaj korona virusa, još uvek bez prekida nastave

U Srbiji 31 slučaj korona virusa, još uvek bez prekida nastave

Subotica.com 13.03.2020
U Republici Srbiji je jutros do osam časova ukupno 31 osoba zaražena korona virusom, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. U ovom trenutku nema osnova za prekid nastave, kaže premijerka Ana Brnabić i ističe da će odluku o zatvaranju škola, vrtića i… »
Mnogi roditelji ne šalju decu u škole i vrtiće, premijerka ponavlja da je stav struke da se još ne zatvaraju

Mnogi roditelji ne šalju decu u škole i vrtiće, premijerka ponavlja da je stav struke da se još ne zatvaraju

Južne vesti 13.03.2020
Prva smena u čačanskoj Gimnaziji je raspuštena zbog sumnje na korona virus, sično je od jutros i u jednoj beogradskoj školi, a i roditelji na jugu Srbije masovno odlučuju da svoje mališane ne šalju na nastavu. Premijerka Ana Brnabić kaže da je… »
Brnabić: Razumem "histeriju", ali savet struke je da se škole ne zatvaraju

Brnabić: Razumem "histeriju", ali savet struke je da se škole ne zatvaraju

Prva 13.03.2020
Premijerka Srbije u svom obraćanju navodi da bi, prema mišljenju struke, zatvaranje obrazovnih institucija bilo kontraproduktivno. "Predsednik je insistirao da razmotrimo još jednoim. Ja sam iznela taj predlog - moje mišljenje je da bi to trebalo da… »
Kazne za trgovce koji dižu cene maski i asepsola: Pojedinačni slučajevi, inspekcija reaguje

Kazne za trgovce koji dižu cene maski i asepsola: Pojedinačni slučajevi, inspekcija reaguje

Telegraf 13.03.2020
Trgovci i duplo podigli cene. Premijerka Srbije Ana Brnabić održala je vanrednu konferenciju za medije. Ona je rekla da će danas na sednici biti iznet predlog da se zabrani publika na utakmicama, a govorila je da još ne može da se donese odluka o… »
Brnabić: Još nije vreme za zatvaranje škola i vrtića

Brnabić: Još nije vreme za zatvaranje škola i vrtića

Politika 13.03.2020
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da uprkos panici kod građana zbog korona virusa nema razloga da se zatvore vrtići, škole i fakulteti i istakla da je to stav stručnjaka. „To je nama izuzetno osetljiva tema i razgovarala sa predsednikom… »

Vesti dana »