Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u karantinu

Politika 13.03.2020
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je svoju ekipu stavio u karantin i da postoji najava za testiranje fudbalera na koronavirus za ponedeljak. „Svi polako postajemo delom zavisni od celopune situacije sa koronavirusom. Ja sam ekipu… »

Milošević: Igrači već u karantinu, pitanje momenta kada će i Super liga biti prekinuta

Sportski žurnal 13.03.2020
Super liga je jedna od retkih u svetu koja se još igra. Danas su zbog pandemije koronavirusa suspendovane i Liga šampiona, Liga Evrope, Premijer liga... Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da su igrači tog kluba već u karantinu… »

Fudbaleri Partizana u karantinu, čekaju na testiranje na koronavirus

B92 13.03.2020
Savo Milošević, trener FK Partizan, rekao je da se svi igrači nalaze u karantinu iz predostrožnosti. Milošević je povukao fudbalere u karantin i rekao kako bi testiranje trebalo da bude obavljeno u ponedeljak. "Polako svi postajemo zavisni od… »

Milošević: Igrači izolovani, možda idu na testiranje

N1 Info 13.03.2020
Trener Partizana Savo Milošević je pred meč Superlige protiv Voždovca poručio da je ekipi prilično teško da se fokusira na fudbal usled situacije oko koronavirusa. PArtizan će u 26. kolu Superlige gostovati Voždovcu. Međutim pred tu utkamicu je… »

Milošević: Igrači već u karantinu, pitanje momenta kada će i Super liga biti prekinuta

Novi magazin 13.03.2020
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da su igrači tog kluba već u karantinu, kao i da očekuje da će i takmičenje u Super ligi uskoro biti prekinuto zbog pandemije koronavirusa. "Polako svi postajemo zavisni od celokupne… »

“Zemunelo” zaključan, fudbaleri Partizana u karantinu

Večernje novosti 13.03.2020
Ja sam ekipu još do četvrtka odveo u karantin, da probamo da sačuvamo mir u glavama. U ponedeljak imamo najavu za tesitranje na virus korona – kaže trener Milošević. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je svoju ekipu stavio u… »

Milošević: Partizan je od juče u karantinu

Dnevnik 13.03.2020
BEOGRAD: Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je svoju ekipu stavio u karantin i da postoji najava za testiranje fudbalera na koronavirus za ponedeljak. "Svi polako postajemo delom zavisni od celokupne situacije sa koronavirusom. Ja sam… »

Vesti dana »