Povezane vesti
Posle Ruganija: Zvezda Juventusa u izolaciji!
Hot sport 13.03.2020
Pandemija koronavirusa kosi Italijom, a sve veći broj zaraženih su sportisti, najteže stanje je u Juventusu. Karantin u Torinu. Posle Danijelea Ruganija još jedan fudbaler Juventusa nalazi se u izolaciji zbog sumnje da je zaražena koronavirusom. Reč je o… »
As Juventusa demantovao da je zaražen! "Ljudi, skroz sam u redu, na ovo sam se sam odlučio!"
Sportal blic 13.03.2020
Iako su pojedini italijanski mediji javili da je, posle Danijelea Ruganija, još jedan igrač Juventusa zaražen Covid-19 tipom korona virusa, i to čuveni napadač Paulo Dibala, Argentinac je to demantovao. Međutim, čak i njegov demantij, neki su pogrešno… »
Novi zaraženi u Torinu: Zvezda Juventusa ima virus korona
Večernje novosti 13.03.2020
Zdravo svima, hteo sam da potvrdim da sam dobro i da sam u izolaciji. Hvala svima na porukama, nadam se da ste dobro. Nije "fejk njuz" - napisao je Dibala na svom profilu na Tviteru. Novi šok u Torinu. Fudbaler Juventusa Paulo Dibala potvrdio je da ima… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 4 satijoš 45 povezanih
Senzacija na Evropskom prvenstvu, ispao jedan od velikih favorita
Nova pre 21 minutajoš 18 povezanih
Bivši pripadnici OVK osuđeni na ukupno 81 godinu za ratne zločine na Kosovu, nezadovoljstvo u Prištini
BBC News pre 12 minutajoš 303 povezane