Povezane vesti
Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine od 21. do 28. aprila
RTS 13.03.2020
Ukoliko se situacija sa koronavirusom stabilizuje, 70. jubilarni Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine biće održan u Zrenjaninu od 21. do 28. aprila. Na programu su sedam celovečernjih i pet predstava za decu. Najstariji pozorišni festival u zemlji… »
Saopštena selekcija 70. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine
Dnevnik 13.03.2020
Sedam celovečernjih predstava, u izboru selektora Slobodana Savića, pozorišnog kritičara, biće izvedeno na predstojećem 70. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine, i uprkos utisku da je njihova pozorišna produkcija još manja nego prošle godine… »
Vesti dana »
Vučić o ćacijima u Tivtu: "Hteli da mi omoguće bolje okruženje u kom bih se obradovao"
Radio 021 pre 43 minutajoš 28 povezanih
Vučić o deportovanim putnicima: To nisu kriminalci, došli su da bi meni omogućili bolje okruženje u kojem bih se ja obradovao
N1 Info pre 57 minutajoš 38 povezanih
OHR između Vašingtona i Brisela: Na šta ukazuje izostanak dogovora o novom visokom predstavniku u BiH?
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 27 povezanih
Đedović: Gasprom potvrdio da će produžiti snabdevanje Srbije gasom za još tri meseca
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih
(BLOG) Tenzije pred Samit EU u Tivtu: Stigao i Vučić - "deportovani aktivisti koji su trebali da zakače neke banere, neka čuda"
N1 Info pre 42 minutajoš 54 povezane