Повезане вести

Оливера каже да јој је жао, ево како јој је Весна одговорила! (видео)

Оливера каже да јој је жао, ево како јој је Весна одговорила! (видео)

Мондо 13.03.2020
Уредница забавног програма се огласила путем медија, а Весна Дедић на Инстаграму! Уредница забавног програма се огласила путем медија, а Весна Дедић на Инстаграму! Водитељка и ауторка емисије "Балканском улицом" Весна Дедић дала… »
"Жао ми је што нисам могла да учиним више..." Оливера Ковачевић о одласку Весне Дедић са РТС-а

"Жао ми је што нисам могла да учиним више..." Оливера Ковачевић о одласку Весне Дедић са РТС-а

Телеграф 13.03.2020
Оливера истиче да јој је јако жао када било ко оде са РТС-а. Водитељка и ауторка емисије " Балканском улицом", Весна Дедић, одлучила је након 30 година да оде са РТС-а, а тим поводом се сада огласила Оливера Ковачевић. С обзиром… »
"Жао ми је што нисам могла да учиним више": Након што је Весна Дедић дала отказ, огласила се Оливера Ковачевић

"Жао ми је што нисам могла да учиним више": Након што је Весна Дедић дала отказ, огласила се Оливера Ковачевић

Блиц 13.03.2020
Огласила се Оливера Ковачевић поводом одласка Весне Дедића са РТС-а. Водитељка и ауторка емисије "Балканском улицом" Весна Дедић, одлучила је након 30 година да оде са РТС-а, а тим поводом се огласила уредница забавног програма… »

Вести дана »