Povezane vesti
Haos u cik zore u zadruzi: Miljana pobesnela, pa polila kafom Zolu po licu - on nije znao šta ga je snašlo, a razlog je…
Blic 14.03.2020
Jutros je došlo do ozbiljne svađe između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, te je u jednom momentu kulminiralo polivanjem kafe. Naime, Miljana je želela da raspravi svoj odnos sa Čolićem, te je u cik zore počela sa ispitivanjem. - Ja sumnjam u… »
Miljana prosula zoli kafu na glavu! Hoće svima da dokaže da je njen bivši folirant, pa preduzela drastične mere! (video)
Kurir 14.03.2020
Miljana Kulić htela je da reši odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, ali nije uspela na to da ga nagovori, pa mu je prosula kafu na glavu. "Ja sumnjam u tebe, zato se tako i ponašam, zato sam i agresivna. Hajde da pričamo ispred. Donesi mi kafu", rekla je… »
Vesti dana »
Aktivista Nikola Ristić nakon pet sati pušten iz policijske stanice
Radio 021 pre 2 satajoš 50 povezanih
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 4 satijoš 15 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 56 minutajoš 42 povezane
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 3 satajoš 22 povezane