Повезане вести
Како те није срамота, људи немају Шта да једу! Вук Моб на мети оштрих критика, али није га брига! Ево зашто!
Курир 14.03.2020
Вук Моб нашао се на мети оштрих критика јавности, пошто је за нови аутомобил наводно искеширао 80.000 евра. Тим поводом он се огласио путем друштвене мреже Инстаграм па истакао како га није брига шта ко мисли, те да га не… »
"Плакао сам док су певачи ишли на одморе, а сад..." Вук Моб прозвао естраду уз слику новог "поршеа"
Телеграф 14.03.2020
- Особе за које ви мислите да пливају у парама су спискале сву лову на дрогу, курве, коцку и остале глупости и што сам више то разумевао, постајао сам свестан ситуације у којој се налазим - пише Вук. Вукадин Гојковић (30)… »
Пре годину дана сам плакао, а сад имам три скупа аутомобила и вилу! (видео)
Мондо 14.03.2020
Вук Моб се на Инстаграму обратио свима који нису веровали у њега! Вук Моб се на Инстаграму обратио свима који нису веровали у њега! Репер Вук Моб написао је на Инстаграму подужу објаву о људима који су сумњали у њега када је… »
Вести дана »

Најновије упозорење РХМЗ, стиже јако невреме: Цела Србија под алармом, посебно издвојен Београд: Прете три опасне појаве
Блиц пре 58 минутајош 30 повезаних

Снимак напада дроном на другу највећу рафинерију у Русији: Уследила снажна експлозија
Правда пре 1 сатјош 13 повезаних

Атаман на корак од историје! Једна победа дели Турчина од кошаркашке бесмртности: Прилика да стане уз Жоца, Карија, Дуду...
Курир пре 18 минутајош 14 повезаних