Povezane vesti
Partizan igra sve bolje?
Sportske.net 15.03.2020
Za razliku od prvih nekoliko utakmica od početka drugog dela sezone, crno-beli su počeli da daju golove iz igre, ne samo iz prekida. U poslednjih sedam dana, crno-beli su najpre savladali Spartak u osmini finala Kupa Srbije sa 4:0, a juče su bili bolji i… »
Samo da prođe Korona, on će tek biti pravo Partizanovo pojačanje!
Sportske.net 15.03.2020
Teško je praviti planove u ovakvoj situaciji, ali od njega se može oćekivati mnogo više u narednom periodu. Partizan je juče upisao novu pobedu u Linglong Superligi, crno-beli su pred praznim tribinama savladali Voždovac na ''Krovu'' sa 2:1, a jedan od… »
Matiću se baš igra: Bilo bi mi žao da prekinu prvenstvo
Mozzart sport 15.03.2020
"Mislim da smo ušli u sjajnu formu", kaže napadač Partizana. Tri puta je Bojan Matić bio starter otkako je došao u Partizan ovog proleća i svaki put je postigao po gol! Tačnije, bio je strelac jednom protiv Proletera, dva puta u Kupu protiv Spartaka i u… »
Šćekić: Koga nema bez njega se može i mora, svi su pokazali da Milošević može ozbiljno da računa na njih
Večernje novosti 15.03.2020
Najbitnije je da smo dobili i da smo svi zdravi. Stojčev je dao evrogol - rekao je fudbaler Partizana. Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić izjavio je da su crno-beli zaslužili pobedu protiv Voždovca u 26. kolu Superlige. Izabranici Sava Miloševića na… »
Marković: Siguran sam da ću tek pomoći ekipi
Sportski žurnal 15.03.2020
Partizan je u gostima pobedio Voždovac 2:1 golovima Matića i Šćekića. Lazar Marković izneo je viđenje meča sa Voždovcem (2:1): – Znali smo da će biti teška utakmica bez obzira što je Voždovac imao niz negativnih rezultata. To uvek može da bude zamka, jer… »
Matić žali što sledi pauza u Superligi...
Sportske.net 15.03.2020
Napadač Partizana smatra da je njegov tim ušao u pravu formu. Crno-beli su pobedili Voždovac u gostima rezultatom 2:1, a Bojan Matić je ponovo bio strelac i svakako da ima razloga da bude zadovoljan svojim partijama. "Volim kada pobeđujemo i kada… »
Asistencija, pa gol - Šćekić postao tajni adut Partizana: Kad dobro radiš uvek stigne nagrada
Mozzart sport 15.03.2020
"Naša igra je iz utakmice u utakmicu sve bolja", konstatuje visoki vezista. Nema Sejdube Sume, nema Bibarsa Natha, nema Umara Sadika, ali - nema problema. Tu je – Aleksandar Šćekić! Visoki vezista, kojem je u primarnom opisu posla da kvari protivničke… »
Matić: Bilo bi mi žao da se prvenstvo prekine, mislim da smo ušli u sjajnu formu
Sportski žurnal 15.03.2020
Partizan je u gostima pobedio Voždovac 2:1 golovima Matića i Šćekića. Bojan Matić, strelac druog gola protiv Voždovca, imao je razloga za zadovoljstvo: – Drago mi je što sam i danas bio strelac, jednostavno nemam opterećenje što se tiče golova, volim… »
Strelci za Partizan posle meča: Koga nema bez njega se može, trebalo je ranije da damo gol!
Hot sport 15.03.2020
Na utakmici 26.kola SLS ekipa Partizana savladala je ekipu Voždovca rezultatom 1:2 (0:0). Strelci za Partizan bili su Šćekić , Matić i Stojčev za Voždovac. Za sajt Partizana govorili su strelci Aleksandar Šćekić, Bojan Matić kao i Lazar Marković… »
Najveći zvezdin ‘strah’ – penal: Od 20. novembra traje ‘crnei niz’, šest promašaja, navijači u glas neka ‘puca’ Borjan!…
Hot sport 15.03.2020
Crveno-beli od 20. novembra prošle godine do juče promašili su šest penala, a neprecizni su bili Ričmond Boaći dva puta, Tomane, Milan Pavkov, El Fardu Ben i na kraju Radovan Pankov. Godinu 2019. navijači Crvene zvezde pamtiće po penalima. Prvo zbog one… »
Šta je sa Zvezdinim penaldžijama? Pankov produžio negativan niz (video)
Mondo 15.03.2020
U Kopenhagenu je bila srećna, ali "bela tačka" već neko vreme je ukleta za fudbalere Crvene zvezde. U Kopenhagenu je bila srećna, ali "bela tačka" već neko vreme je ukleta za fudbalere Crvene zvezde. Zauvek će navijači Crvene zvezde pamtiti penal-seriju… »
Vojvodina i Čukarički bez pobeda
Danas 15.03.2020
Fudbaleri Vojvodine igrali su danas nerešeno bez golova sa Spartakom u Subotici, u 26. kolu Super lige Srbije. Vojvodina je i dalje treća na tabeli. Sada ima 55 bodova, tri manje od drugoplasiranog Partizana, a pet više od TSC-a. Spartak sa 37 zauzima… »
Pobede Zvezde i Proletera u Super ligi
Danas 14.03.2020
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu Napredak sa 3:0, u utakmici 26. kola Super lige Srbije. Domaći su poveli u 22. minutu golom Tomanea, a zatim je Radovan Pankov pet minuta kasnije promašio penal. Drugi gol postigao je Željko Gavrić… »
Partizan pobedio Voždovac u gostima
Danas 14.03.2020
Fudbaleri Partizana pobedili su danas Voždovac sa 2:1, u 26. kolu Super lige Srbije. Strelci za Partizan pred praznim tribinama stadiona Voždovca bili su Aleksandar Šćekić u 62. i Bojan Matić u 65. minutu. Gol za domaći tim u 69. minutu dao je Miloš… »
Vesti dana »
Hrka: Dobro je što je Jaćimović prekinuo štrajk, pozivam sve da se ujedinimo
Novi magazin pre 14 minutajoš 51 povezana
Oglasio se direktor teatra Željko Mitrović ugasio "Odeon", otkaze na Pinku deli šakom i kapom: "Sprovodi reforme!"
Alo pre 9 minutajoš 29 povezanih
Dijana Hrka i Milomir Jaćimović udružuju snage: Pozivaju građane da se pridruže protestu u subotu
Serbian News Media pre 54 minutajoš 23 povezane
(Foto, video) objavljen snimak brutalnog napada: Stambena zgrada uništena, broj mrtvih raste iz sata u sat: Prizori su jezivi!
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Tabaković optužuje: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Pravda pre 1 satjoš 71 povezana