Povezane vesti
"Posle svega su me stavili na stub srama": Pred ulazak u "Zadrugu" Anabela za "Blic" brutalno iskrena, ima jasan cilj
Blic 14.03.2020
Pevačica Anabela Atijas večeras je postala deo rijalitija "Zadruga" i iznenadila mnoge. Pred sam ulazak Anabela je za "Blic" otkrila da će se pred kamerama pojaviti sa posebnim ciljem. - Da ispričam svoju istinu! I da se konačno borim za sebe, jer su me… »
Anabela ulazi u "zadrugu": Njeni uslovi nisu kao lunini, a zbog ovog bitnog razloga je konačno prelomila
Blic 14.03.2020
Pevačica Anabela Atijas večeras će se ćerki Luni pridružiti u "Zadruzi". Naime, kako saznajemo, Anabela je pristala da se na luksuznom imanju pridruži ćerki, bivšem mužu Gagiju i potencijalnom zetu Marku Miljkoviću, a sve iz jednog razloga. - Shvatila je… »
Vesti dana »

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 54 minutajoš 13 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 44 minutajoš 21 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 26 povezanih