Povezane vesti

Poznate dame savetuju: „Imajte poštovanja prema komšijama“

Poznate dame savetuju: „Imajte poštovanja prema komšijama“

Vesti online 15.03.2020
Neke od poznatih dama oglasile su se na Instagramu, savetujući ljude kako je neophodno da slušaju ono što stručnjaci govore u novonastaloj situaciji. Kreatorka Verica Rakočević obratila se svojim Instagram pratiocima. „Dragi moji, nalazimo se u… »
Zaboravimo na različitosti u stavovima: Verica Rakočević poslala bitnu poruku, ovako je savetovala sve! (foto)

Zaboravimo na različitosti u stavovima: Verica Rakočević poslala bitnu poruku, ovako je savetovala sve! (foto)

Kurir 15.03.2020
Verica Rakočević obratila se javnosti u teškim momentima i priznala šta se njoj desilo zbog toga što je nosila masku na licu. Modna kreatorka je savetovala pratioce da slušaju savete doktora. "Dragi moji, nalazimo se u trenutku koji nam nalaze da… »
"U šta smo se to: Pretvorili?!" Verica Rakočević se obratila javnosti povodom korona virusa, pa poslala jaku poruku

"U šta smo se to: Pretvorili?!" Verica Rakočević se obratila javnosti povodom korona virusa, pa poslala jaku poruku

Blic 15.03.2020
Kreatorka Verica Rakočević obratila s ebrojnim pratiocima putem Instagrama, pa im poručila da je bitno da slušaju savete lekara i budu na oprezu kada je korona virus u pitanju. - Dragi moji, nalazimo se u trenutku koji nam nalaže da budemo smireni… »

Vesti dana »