Povezane vesti

Anabela u suzama nakon skandalozne svađe sa Gagijem: "i Luna je pobegla od mene, i on je pobegao"

Anabela u suzama nakon skandalozne svađe sa Gagijem: "i Luna je pobegla od mene, i on je pobegao"

Telegraf 15.03.2020
Pevačica se poverila nekolicini zadrugara u pabu. Ulazak Anabele Atijas u Zadrugu 3 uneo je nemir u rijaliti, pogotovo porodici Đogani koja je od sinoć u zategnutoj situaciji. Anabelin ulazak niko nije očekivao, a ponajmanje njena ćerka Luna i bivši muž… »
Luna skočila da ih razdvoji! Skandal između Anabele i Gagija: "Tukao me je kao vola 17 godina!"

Luna skočila da ih razdvoji! Skandal između Anabele i Gagija: "Tukao me je kao vola 17 godina!"

Telegraf 15.03.2020
- Tukao me je do te mere da sam morala da idem na magnetne rezonance da vidim da li mi je polomljena lobanja - izjavila je Anabela. Anabela Atijas sinoć je ušla u Zadrugu, gde je osim njene ćerke Lune Đogani tu i njen bivši suprug Gagi Đogani. Njen… »
Porodična katastrofa - Luna jedva zadržavala Anabelu i Gagija da se ne pokolju! (video)

Porodična katastrofa - Luna jedva zadržavala Anabelu i Gagija da se ne pokolju! (video)

Alo 15.03.2020
Đoganijeva jedva uspela da spreči gori ishod! Veliki šef naložio je novoj zadrugarki Anabeli Atijas, koja je sinoć ušla u "Zadrugu 3", da ponaosob prokomentariše svoje nove cimere. Komentarisala je redom sve zadrugare, a potom je na red došao njen bivši… »

Vesti dana »