Повезане вести
Анабела у сузама након скандалозне свађе са Гагијем: "и Луна је побегла од мене, и он је побегао"
Телеграф 15.03.2020
Певачица се поверила неколицини задругара у пабу. Улазак Анабеле Атијас у Задругу 3 унео је немир у ријалити, поготово породици Ђогани која је од синоћ у затегнутој ситуацији. Анабелин улазак нико није очекивао, а понајмање… »
Луна скочила да их раздвоји! Скандал између Анабеле и Гагија: "Тукао ме је као вола 17 година!"
Телеграф 15.03.2020
- Тукао ме је до те мере да сам морала да идем на магнетне резонанце да видим да ли ми је поломљена лобања - изјавила је Анабела. Анабела Атијас синоћ је ушла у Задругу, где је осим њене ћерке Луне Ђогани ту и њен бивши… »
Породична катастрофа - Луна једва задржавала Анабелу и Гагија да се не покољу! (видео)
Ало 15.03.2020
Ђоганијева једва успела да спречи гори исход! Велики шеф наложио је новој задругарки Анабели Атијас, која је синоћ ушла у "Задругу 3", да понаособ прокоментарише своје нове цимере. Коментарисала је редом све задругаре, а потом је… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 2 сатајош 41 повезана
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 2 сатајош 29 повезаних
Помоћ грађанима за пријављивање имовине у пошти и месним заједницама
РТК пре 30 минутајош 118 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТК пре 3 сатајош 43 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 59 минутајош 22 повезане