Povezane vesti
Anabela i Andrej su ponovo zajedno?! On je za Lunin stan dodao 40.000 €! A evo šta je zbog toga morao da uradi!
Kurir 15.03.2020
Anabela Atijas u ogromnoj raspravi sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem otkrila je da je ponovo u vezi sa Andrejom, te da je Lunin čuveni stan kupljen uz njegovu veliku pomoć. Naime, Atijas je navodno prodao svoju nekretninu u Rovinju kako bi doplatio… »
Andrej zbog lune prodao stan u Rovinju: Anabela otkrila kako se njena ćerka skućila, pa jecala: "On je tri godine pojačao…
Blic 15.03.2020
Nakon okršaja u Zadruzi Anabela se u pabu u suzama poveravala cimerima. Naime, Anabela je otkrila da je Luni upravo Andrej pomogao da kupi stan nakon izlaska iz Zadruge. - Neće moja Lunči da živi nigde osim u A bloku, govorio je Andrej - ističe Anabela i… »
Vesti dana »
Aktivno 29 požara - U Deliblatskoj peščari pesak otežava gašenje, "Iljušin" gasi vatru kod Vranja; Novi požar na Zlatiboru, usporeno širenje plamena na Stolovima
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 35 povezanih
"Mrtva je za mene": Indi uputila grube reči Editi, odrekla se majke i sestre
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Skandalazona odluka RIK: Direktnom pogodbom daju 700 miliona za paravane, dokument potvrđuje da se spremaju za izbore u oktobru
Nova pre 44 minutajoš 20 povezanih