Povezane vesti
U Hrvatskoj 56 zaraženih, među njima troje bolničkih lekara
Novi magazin 16.03.2020
U Hrvatskoj je potvrđeno još sedam slučajeva zaraze korona virusom, pa je ukupno zaraženih 56, od kojih je troje izlečeno, dok je u samoizolaciji gotovo 9.000 osoba, objavio je jutros Nacionalni štab civilne zaštite. Ministar zdavstva Vili Beroš… »
Sedam novih slučajeva u Hrvatskoj: Među zaraženima virusom korona i troje lekara
Večernje novosti 16.03.2020
U Hrvatskoj je identifikovano novih sedam zaraženih virusom korona, od kojih je troje lekara, a ukupno ih je 56. ZAGREB - U Hrvatskoj je identifikovano novih sedam zaraženih virusom korona, od kojih je troje lekara, a ukupno ih je 56. Jedan od obolelih… »
Broj zaraženih u Hrvatskoj porastao na 56: Još sedmoro obolelo od korone, troje su lekari
Kurir 16.03.2020
U Hrvatskoj je identifikovano novih sedam zaraženih korona virusom, od kojih je troje lekara, a ukupno ih je 56. Jedan od obolelih lekara je sa zagrebačke klinike Rebro, potvrdio je ministar zdravlja Vili Beroš. Beroš je juče najavio da Hrvatska… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: "Vlast iskoristila poslednjeg keca u rukavu, mi imamo još tri špila"
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

"Njega jednog sam imao, 21 godina, samo što je počeo da živi" Otac koji je ostao bez sina jedinca u diskoteci smrti u agoniji i suzama: Meni život više ne treba
Kurir pre 1 satjoš 227 povezanih

MUP: Na fotografiji je "anti-dron puška, koja je u upotrebi u cilju bezbednosne zaštite predsednika"
Radio 021 pre 1 satjoš 68 povezanih