Повезане вести

Позив Вучића Сију видело 500 милиона људи

Позив Вучића Сију видело 500 милиона људи

РТВ 16.03.2020
ПЕКИНГ - Позив председника Србије Александра Вучића кинеском председнику Си Ђинпингу да помогне Србији видело је 500 милиона људи, изјавила је новинарка кинеске ЦЦТВ Јинг Џанг. Дописница ЦЦТВ из Београда, објавила је вест са… »
Помоћ стигла из Кине!

Помоћ стигла из Кине!

Вести онлине 16.03.2020
Србија је од Кине тражила помоћ у медицинском материјалу и особљу, изјавио је председник Србије Александар Вучић додајући да због због последње одлуке Европске комисије није могућ увоз те опреме из ЕУ. Право лице Брисел за… »
500 Милиона кинеза прегледало Вучићеву поруку Си Ђинпингу! Ово је видео који се шерује целом Кином!

500 Милиона кинеза прегледало Вучићеву поруку Си Ђинпингу! Ово је видео који се шерује целом Кином!

Курир 16.03.2020
Снимак у којем је проглашено ванредно стање, а посебно део у ком се очекује и најављује помоћ из Кине у лековима, опреми и лекарима наишао је на невероватан одјек у тој земљи, а сада је познат и број људи који су ову вест… »
Вучићев апел за помоћ у врху најтраженијих вести на кинеском интернету (фото)

Вучићев апел за помоћ у врху најтраженијих вести на кинеском интернету (фото)

Вечерње новости 16.03.2020
Кинези су на интернету почели да пружају подршку Србији и траже да се пријатељској земљи одмах пошаље помоћ. ВЕСТ у којој се српски председник Александар Вучић приликом проглашења ванредног стања обраћа кинеском председнику… »
Кинеска телевизија пренела Вучићев говор и молбу за помоћ упућену Си Ђинпингу

Кинеска телевизија пренела Вучићев говор и молбу за помоћ упућену Си Ђинпингу

Блиц 16.03.2020
Обраћање председника Србије Александра Вучића, у којем је прогласио ванредно стање и најавио да ће се овог пута уместо Европској унији за помоћ обратити Кини, изазвало је пажњу у тој земљи. Изјава Вучића да очекује помоћ из… »
Медији и интернет у Кини преплављени емотивним реакцијама на Вучићев апел: Помозимо Србији, ми смо браћа! (видео)

Медији и интернет у Кини преплављени емотивним реакцијама на Вучићев апел: Помозимо Србији, ми смо браћа! (видео)

Вечерње новости 16.03.2020
Снимак у коме је проглашено ванредно стање, а посебно део у коме се очекује и најваљује помоћ из Кине у лековима, опреми и лекарима емитован је на телевизији и на друштвеној мрежи веибо. Обраћање председника Србије Александра… »
Вучић кука Ђинпингу: Брате, пошаљи нам лекаре!

Вучић кука Ђинпингу: Брате, пошаљи нам лекаре!

Правда 16.03.2020
Председник Вучић рекао је да се Србија сада једино узда у помоћ наших кинеских пријатеља: - Упутио сам посебно писмо кинеском председнику Си Ђинпингу јер највеће наде полажемо у Кину. Назвао сам га не само драгим пријатељем већ… »

Вести дана »