Povezane vesti

Mihin emotivni intervju: Posle dva rata, bombi, policijskih časova, cevčica i infuzija, nije problem ako moramo da sedimo kod…

Mihin emotivni intervju: Posle dva rata, bombi, policijskih časova, cevčica i infuzija, nije problem ako moramo da sedimo kod…

Večernje novosti 16.03.2020
Razumem da mnogima nije lako i da im deluje da su žrtve, ali za mene su mere predostrožnosti lake za praćenje. Zbog borbe sa leukemijom Siniša Mihajlović je morao da se preseli iz Bolonje u Rim gde će biti za nijansu bezbedniji zbog širenja virusa… »
Mihajlović: Zar posle dva rata, bombardovanja, policijskog časa, koronavirus da mi predstavlja problem?

Mihajlović: Zar posle dva rata, bombardovanja, policijskog časa, koronavirus da mi predstavlja problem?

Hot sport 16.03.2020
U intervjuu za ‘Gazeto delo Sport’ Siniša Mihajlović govorio je o svojoj borbi protiv leukemije, savetu lekara da se preseli na jug Italije i mnogim drugim temama govorio je Iskusni srpski trener Siniša Mihajlović. Od leta 2019. godine Siniša… »
Veliki intervju Siniše Mihajlovića: Mrak, suze, borba, svetlo i povratak u život... I onda da mi problem bude ostanak kod…

Veliki intervju Siniše Mihajlovića: Mrak, suze, borba, svetlo i povratak u život... I onda da mi problem bude ostanak kod…

Mozzart sport 16.03.2020
„Zar mislite da posle dva rata, bombardovanja, policijskog časa, može da mi predstavlja problem da budemo u kući na sofi pred televizorom ili u fotelji s knjigom ili na terasi sa cigaretom“, pita se Miha. Po preporuci lekara, Siniša Mihajlović se… »

Vesti dana »