Повезане вести
Михин емотивни интервју: После два рата, бомби, полицијских часова, цевчица и инфузија, није проблем ако морамо да седимо код…
Вечерње новости 16.03.2020
Разумем да многима није лако и да им делује да су жртве, али за мене су мере предострожности лаке за праћење. Због борбе са леукемијом Синиша Михајловић је морао да се пресели из Болоње у Рим где ће бити за нијансу безбеднији… »
Михајловић: Зар после два рата, бомбардовања, полицијског часа, коронавирус да ми представља проблем?
Хот спорт 16.03.2020
У интервјуу за ‘Газето дело Спорт’ Синиша Михајловић говорио је о својој борби против леукемије, савету лекара да се пресели на југ Италије и многим другим темама говорио је Искусни српски тренер Синиша Михајловић. Од лета 2019… »
Велики интервју Синише Михајловића: Мрак, сузе, борба, светло и повратак у живот... И онда да ми проблем буде останак код…
Моззарт спорт 16.03.2020
„Зар мислите да после два рата, бомбардовања, полицијског часа, може да ми представља проблем да будемо у кући на софи пред телевизором или у фотељи с књигом или на тераси са цигаретом“, пита се Миха. По препоруци лекара… »
Вести дана »
Крузер смрти плови ка европској земљи! Експлозија најопаснијег вируса, наређена хитна евакуација: СЗО сумња на ретки облик преноса због ког је упаљен аларм
Блиц пре 19 минутајош 21 повезана
Ухапшен осумњичени за убиство на Канаревом брду: Избо младића (19) на аутобуском стајалишту
Нова пре 58 минутајош 19 повезаних
Топић са клупе гледао како Тандери руше Лејкерсе: Шампион повео у полуфиналу
Дневник пре 1 сатјош 23 повезане