Повезане вести
Идрис Елба позитиван на Ковид-19
РТС 16.03.2020
Британски глумац Идрис Елба објавио је да је заражен коронавирусом. Елба је на друштвеним мрежама саопштио фановима да је у понедељак ујутру тестиран на Ковид-19 и да су резултати били позитивни. Четрдесетседмогодишњи глумац… »
Идрис Елба позитиван на коронавирус (ВИДЕО)
Дневник 16.03.2020
ЛОНДОН: Британски глумац Идрис Елба изјавио је данас да је позитиван на корона вирус. Елба је написао на Твитеру да нема симптоме, али да је изоловао себе од других, пренео је Ројтерс. "Останите код куће и будите прагматични… »
Чувени глумац позитиван на корона вирус: Одмах је изолован! Идрис Елба открио да се осећа добро
Блиц 16.03.2020
Познати британски глумац Идрис Елба потврдио је данас на свом Твитер налогу да је тестиран на корона вирус, те да су резултати били позитивни. - Осећам се океј, немам симптоме до сада, али сам изолован од кад сам сазнао да сам… »
И Идрис Елба позитиван на коронавирус
Н1 Инфо 16.03.2020
Глумац Идрис Елба последњи је у низу холивудских звезда која је објавила да је позитивна на коронавирус. "Несуђени" Џејмс Бонд, за ког се спекулисало да ће наследити Данијела Крејга у улози познатог британског шпијуна 007… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана