Повезане вести
Луна се баш увукла у улогу жртве и лаже?! Мајка ју је ипак прочитала: 3 године сам је подржавала, више немам ту потребу
Курир 16.03.2020
Анабела Атијас шокирала је све када је крочила на ријалити имање у Шимановцима, где иначе већ увелико бораве њен бивши супруг Гаги Ђогани и њова ћерка Луна. Како је објаснила, она ју је три године без поговора подржавала, али… »
Све ће да свали на мене, опет је дошла да ми поквари! Анабела открила оно све оно што је 3 године једе и ждере!
Курир 16.03.2020
Анабела Атијас, која је пре два дана ушла у ријалити, открила је пре него што је закорачила у Белу кућу да је први пут одлучила да стане иза себе и да не улази у ријалити као подршка својој ћерку. "Она ће да бежи. Луна се… »
Вести дана »
ЦЕО тим је веровао у победу од самог почетка: Огласио се херој Војводине!
Хот спорт пре 31 минутајош 73 повезане
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 3 сатајош 34 повезане
"Мора да се отклони претња од треће руске инвазије" Зеленски разговарао са два кључна Трампова човека, па открио детаље
Блиц пре 31 минутајош 51 повезана
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 56 минутајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних