Povezane vesti
Od sutra se ne podnose zahtevi za podsticaj za biljnu proizvodnju
Jug press 16.03.2020
BEOGRAD-LESKOVAC Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede Srbije saopštila je danas da će i poljoprivrednim proizvođačima, koji nisu podneli zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2020. godini, novac biti… »
Podsticaji za ovu godinu i bez podnošenja zahteva
Glas Zapadne Srbije 16.03.2020
Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede obavestila je sve poljoprivredne proizvođače koji nisu podneli zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji u 2020. godini, da to ne moraju da čine i da će im sredstva biti… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 12 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana