Povezane vesti

Đoganijevi iznose sav "prljav veš": Brutalne prozivke bivših supružnika, prevare, ucene...

Đoganijevi iznose sav "prljav veš": Brutalne prozivke bivših supružnika, prevare, ucene...

Večernje novosti 17.03.2020
Anabela i Gagi svojom životnom pričom šokirali javnost. Bivši supružnici optužuju jedno drugo za prevaru. Otkako je pre dva dana ušla u Zadrugu, Anabela Atijas je svojom životnom pričom šokirala javnost. Ona je iznela dosta novih detalja iz braka sa… »
"Psihički sam obolela, idem kući": Luna odlučila da pobegne iz "Zadruge", Marko je udario tamo gde najviše boli

"Psihički sam obolela, idem kući": Luna odlučila da pobegne iz "Zadruge", Marko je udario tamo gde najviše boli

Blic 17.03.2020
Svađe između Anabele Atijas, Lune, Marka i Gagija Đoganija ne prestaju, zbog čega je Luna sinoć saopštila da želi da napusti "Zadrugu 3". Gagi ju je u tome podržao, te naveo da je on spreman da plati kaznu koju bi Luna dobila za svojevoljno napuštanje… »
Imam ozbiljan problem i može da se pogorša! Luna Đogani beži iz Zadruge, Markova reakcija je strašna i sve im ona kriva

Imam ozbiljan problem i može da se pogorša! Luna Đogani beži iz Zadruge, Markova reakcija je strašna i sve im ona kriva

Kurir 17.03.2020
Nakon što je Gagi Đogani posavetovao Lunu Đogani da pobegne iz rijalitija, ona je otišla do Marka Miljkovića kako bi mu rekla da je odlučila da izađe iz "Zadruge". - Ja ću da idem kući - rekla je Luna. - Tri godine ne možeš da ukapiraš neke stvari -… »

Vesti dana »