Povezane vesti
Poštovanje pravila: Predsednik Zvezde u karantinu, klub funkcioniše u vanrednim uslovima
Hot sport 17.03.2020
“Poslovi se odrađuju od kuće i sve je svedeno na administraciju i odgovorne službe”, jasan je prvi čovek šampiona Srbije. Igrači Crvene zvezde su od subote uveče posle pobede nad Napretkom poslati na “prinudni odmor” uz određena upustva da budu kod kuće… »
Mijailović po preporuci u samoizolaciji: Nedostajaće mi šetnje
Sportski žurnal 17.03.2020
– Evo, sedim kod kuće... Kćerka mi je malopre donela ručak, sve je organizovano da ne izlazim iz stana – kaže Svetozar Mijailović. Poziv Žurnala, juče u 14 časova, zatekao je predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića u porodičnom stanu na Novom… »
Vesti dana »
Vlade Đurović čestita Zvezdi, ali...: ''Nije ovo neka sjajna košarka, i Batler me je malo nervirao''
Sportske.net pre 12 minutajoš 76 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 62 povezane
(Uživo) Četvoro Srba među povređenima u Švajcarskoj! Najmanje 40 mrtvih, između 80 i 100 ljudi kritično! Oglasila se i naša ambasada (video, foto)
Kurir pre 57 minutajoš 59 povezanih
Ambasador u Švajcarskoj za RTS: Troje državljana Srbije povređeno u požaru, jedan se vodi kao nestao
RTS pre 28 minutajoš 22 povezane
Biće i nafte iz Družbe: Raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
B92 pre 4 satijoš 22 povezane