Повезане вести
"Не могу да је видим, тамо је: Страшно!" Рушка Јакић у страху због ћерке која се налази у Италији
Блиц 17.03.2020
Водитељка Рушка Јакић раздвојена је од своје ћерке Ане која се налази у Италији, што јој веома тешко пада. Због епидемије корона вируса у Србији је уведено ванредно стање, а Рушка се труди да што лакше преброди овај период и… »
Не могу да је видим! Забрана је на снази! Рушка Јакшић у страху због ћерке у Италији, али је упутила јаку поруку
Курир 17.03.2020
Водитељки Рушки Јакић најтеже пада што је раздвојена од своје ћерке. - Ја сам овде, а она је у Италији, границе су као што знате затворене. Не могу да је видим, забрана је на снази. Она је као и ја, нада се и верује у најбоље… »
Вести дана »

(Мапа): Србију ће тачно овог дана надвити црни облаци! Позната детаљна прогноза, РХМЗ упалио метеоаларм, пазите се ове две опасне појаве
Блиц пре 35 минутајош 16 повезаних

Прве слике с места језивог судара код сајма: У оба аутомобила било по петоро младих, ватрогасци их вадили из олупине, пребачени на реанимацију (фото)
Курир пре 24 минутајош 20 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Украјински дронови гађали руске нафтне циљеве, Москва узвраћа и објављује напредак на фронту
Еуроневс пре 40 минутајош 8 повезаних