Povezane vesti
Dušica Jakovljević detaljno o saobraćajki: "Toliko me je bezobrazno isekla, a ispada da njene krivice nema!"
Blic 18.03.2020
Voditeljka Dušica Jakovljević doživela je prekjuče saobraćajku blizu Ade Ciganlije u Beogradu. Kako je otkrila ona je svojim automobilom upravljala po propisima, a do nezgode je došlo kada je nepoznata devojka naglo skrenula ispred nje. - Za sve postoji… »
Dušica se oglasila posle saobraćajke: Pod stresom je! "Tresla sam se, ovo mi je prvi sudar u životu"
Blic 17.03.2020
Voditeljka Dušica Jakovljević doživela je danas saobraćajku blizu Ade Ciganlije u Beogradu, a onda se oglasila, pa objasnila šta se tačno dogodilo. Kao dugogodišnji vozač, ona je svojim automobilom upravljala po propisima, kada joj je u jednom trenutku… »
Vesti dana »
Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji: Evrodizel na pumpama od 27. januara
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 19. januar: Hladno, sunčano i vetrovito, ujutru mraz
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Ministar prosvete: Otvoreno i glasno razmišljamo o skraćenju časova na 30 minuta, uskoro moguć pilot-projekat
Morava info pre 1 satjoš 25 povezanih
Herojski preokret i pobeda Olge Danilović protiv čuvene Venus Vilijams na startu Australijan opena
Danas pre 36 minutajoš 43 povezane
Medvedev nabrojao nemoguće stvari koje se danas ostvaruju
Vesti online pre 36 minutajoš 25 povezanih