Povezane vesti
Dušica Jakovljević detaljno o saobraćajki: "Toliko me je bezobrazno isekla, a ispada da njene krivice nema!"
Blic 18.03.2020
Voditeljka Dušica Jakovljević doživela je prekjuče saobraćajku blizu Ade Ciganlije u Beogradu. Kako je otkrila ona je svojim automobilom upravljala po propisima, a do nezgode je došlo kada je nepoznata devojka naglo skrenula ispred nje. - Za sve postoji… »
Dušica se oglasila posle saobraćajke: Pod stresom je! "Tresla sam se, ovo mi je prvi sudar u životu"
Blic 17.03.2020
Voditeljka Dušica Jakovljević doživela je danas saobraćajku blizu Ade Ciganlije u Beogradu, a onda se oglasila, pa objasnila šta se tačno dogodilo. Kao dugogodišnji vozač, ona je svojim automobilom upravljala po propisima, kada joj je u jednom trenutku… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Danas oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Beta pre 22 minutajoš 1 povezana
„Održite otkazanu tribinu o vladavini prava u opštini Medijana“: GG „Dr Dragan Milić“ predlaže Asocijaciji studenata Pravnog fakulteta u Nišu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Umrla majka goge Sekulić Pevačica objavila potresnu poruku: "Ne mogu to podneti i ne mogu verovati"
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana