Povezane vesti
Republika Srpska: Ministar oboleo od koronavirusa
RTV 18.03.2020
BANJALUKA - Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. "Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez… »
Ministar Zlatan Klokić pozitivan na virus korona
Politika 18.03.2020
BANjALUKA - Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. „Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez… »
Ministar u Republici Srpskoj pozitivan na koronavirus
Sputnik 18.03.2020
Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. „Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez ikakvih… »
Vesti dana »
SRCE: Načelnik beogradske policije saučestvuje u zločinima dok građane obmanjuje o bezbednosti
Beta pre 54 minutajoš 120 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do 23. juna
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 28 povezanih
Apostolovski: Tramp i Si razgovaraju kako da se podeli ranč zvani Planeta; Sretenović: To ne znači sukob
RTS pre 39 minutajoš 42 povezane