Povezane vesti
Republika Srpska: Ministar oboleo od koronavirusa
RTV 18.03.2020
BANJALUKA - Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. "Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez… »
Ministar Zlatan Klokić pozitivan na virus korona
Politika 18.03.2020
BANjALUKA - Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. „Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez… »
Ministar u Republici Srpskoj pozitivan na koronavirus
Sputnik 18.03.2020
Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. „Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez ikakvih… »
Vesti dana »

Ceo Njujork ga mrzi! Jedan od najvećih skandala u istoriji tenisa i to zbog ove osobe! Šta to uradi čoveče?! Hitno izbačen sa terena (video)
Kurir pre 32 minutajoš 36 povezanih

Ministar trgovine: Izvršili smo detaljnu analizu, mere će obuhvatiti više od 3.000 proizvoda
Sputnik pre 27 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih

US open: Odličan start Novaka Đokovića u Njujorku i trijumf u tri seta
Danas pre 2 satajoš 34 povezane