Povezane vesti
Ministar i sekretar u Vladi RS pozitivni na korona virus
Slobodna Evropa 18.03.2020
Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Zlatan Klokić, kao i sekretar u tom ministarstvu, pozitivni su na korona virus i nalaze se u izolaciji, saopštio je premijer Republike Srpske (RS) Radovan Višković. Višković je istakao da su… »
Broj zaraženih u Republici Srpskoj raste: I ministar Zlatan Klokić je pozitivan na korona virus
Srbija danas 18.03.2020
On je naveo da mu je rečeno da bude u kontaktu sa dežurnom epidemiološkom službom i da obavesti sve kontakte sa kojima je imao komunikaciju i bilo kakav dodir i da je to i učinio. Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike… »
Testirano na korona virus još pet ministara Republike Srpske, nalazi negativni
Novi magazin 18.03.2020
Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da su tokom noći testirani ministri i republički inspektor zdravstva koji su bili u kontaktu s ministrom za evropske integracije i medjunarodnu saradnju Zlatanom Klokićem, kome je potvrdjeno da je… »
Ministar pozitivan na virus korona za “Novosti”: Bio sam na slavlju za 8. mart, nisam ni slutio da sam zaražen
Večernje novosti 18.03.2020
Bio sam na slavlju minsitarstva povodom 8. mart Dan žena u lokalu za koji se ispostavilo kasnije da je jedno od žarišta. Zlatan Klokić ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, kojem je otkriven virus korona, za… »
Višković: Testirani svi koji su bili u kontaktu s ministrom RS, nalazi negativni
N1 Info 18.03.2020
Premijer Republike Srpske Radovan Višković potvrdio je da je broj zaraženih od koronavirusa u tom entitetu 29. Petoro ministara i republički inspektor zdravstva koji su bili u kontaktu s ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju RS… »
Ministar u Republici Srpskoj pozitivan na koronavirus
RTS 18.03.2020
Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na koronavirus. "Javljeno mi je danas da sam pozitivan na koronavirus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez ikakvih… »
Ministar iz Republike Srpske pozitivan na korona virus: U kućnoj sam izolaciji, dobro se osećam (video)
Kurir 18.03.2020
Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. "Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se osećam, bez ikakvih… »
"Nalazim se u kućnoj izolaciji" (video)
Alo 18.03.2020
Nema nikakvih simptoma. Ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske (RS) Zlatan Klokić potvrdio je da je pozitivan na virus korona. "Javljeno mi je da sam pozitivan na korona virus. Nalazim se u kućnoj izolaciji i dobro se… »
Ministar u Vladi Republike Srpske pozitivan na virus korona
Radio 021 18.03.2020
Ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi Republike Srpske Zlatan Klokić pozitivan je na virus korona, potvrđeno je za N1 u Vladi RS. Ministar je stabilno, bez jačih simptoma, a nalazi se u kućnoj izolaciji. "Nalazim se u kućnoj… »
Vesti dana »
MUP: U Novom Sadu uhapšen muškarac osumnjičen za teško ubistvo
Politika pre 24 minutajoš 36 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 6 satijoš 1 povezana
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih