Povezane vesti
Nova četiri pacijenta u Nišu, ukupno osam na lečenju, jedan na respiratoru
N1 Info 18.03.2020
Na Kliniku za infektivne bolesti u Nišu tokom noći primljena su četiri pacijenta sa koronavirusom, tako da je sada ukupno osmoro pacijenata na bolničkom lečenju, a jedan od njih priključen je na aparat za disanje, saopštio je Klinički centar Niš… »
KC Niš: Na lečenju osmoro pacijenata obolelih od COVID-19
IndeksOnline 18.03.2020
NIŠ – Na Klinici za infektivne bolesti KC Niš leči se osmoro pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od korona virusa COVID-19. Jedan od pacijenata, koji je na Kliniku za infektivne bolesti primljen 10. marta, ima umerene simptome uzrokovane… »
„Kud si pošao?! Stavili me u auto, vratili kući i naredili da ne mrdam": Ispovest prvog penzionera kog je presrela policija…
Večernje novosti 18.03.2020
Policija je penzioneru rekla da ništa ne brine jer će ću lekove hranu i sve što mu treba neko brzo doneti. KRENUO sam samo do pošte da podignem pare. Zaustaviše me, strpaše u auto i vratiše kući. Ovako za „Novosti“ počinje svoju priču M.A… »
Još četiri obolela primljena u KC Niš: Objavljeno stanje pacijenata sa virusom korona
Večernje novosti 18.03.2020
Do juče je kod 14 osoba u Nišu potvrđen virus korona, a još 300 osoba je pod nadzorom. Na Klinici za infektivne bolesti KC Niš, trenutno se leči osmoro pacijenata, kod kojih je potvrđeno da su oboleli od virusa korona COVID-19, saopšteno je iz ove… »
Niš: Broj hospitalizovanih povećan na osam, jedan pacijent u teškom stanju
Danas 18.03.2020
Na Kliniku za infektivne bolesti u Nišu tokom noći primljena su četiri pacijenta sa korona virusom, tako da je sada ukupno osmoro pacijenata na bolničkom lečenju, a jedan od njih priključen je na aparat za disanje, saopštio je Klinički centar… »
U Kliničkom centru Niš nije povećan broj pacijenata sa korona virusom
Danas 17.03.2020
Na Кlinici za infektivne bolesti nije uvečan broj pacijenata kod kojih je potvrđeno da su oboleli od korona virursa, tako da ih je i večeras četvoro, koliko ih je bilo jutros, saopšteno je u Kliničkom centru Niš. Na veb- sajtu niškog KC navodi se… »
Vesti dana »
Profesori iz Niša u šetnji do Merošine, novosadski skup "Roditeljska solidarnost", u Ljubljani protest podrške srpskim studentima
RTS pre 28 minutajoš 28 povezanih
Olujni vetar hara Srbijom, temperatura ide u minus: Ovog datuma stiže jako zahlađenje
Mondo pre 7 satijoš 14 povezanih
Uhapšeni bivši poslanik Zoran Zečević i njegov sin! Oglasio se MUP: Inspektore jurili kolima, pa izazvali nesreću, troje završilo sa teškim povredama
Blic pre 15 satijoš 5 povezanih
Vučević: Za nijansu sam bliži opciji da se ide na izbor nove Vlade
Beta pre 47 minutajoš 14 povezanih